Kunde nægtede at betale for håndværkers arbejde: Så valgte han en drastisk hævnmetode

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En håndværker havde ikke fået betaling for sit arbejde. Derfor valgte han en drastisk måde at hævne sig på.

Lige nu læser andre også

Håndværkere har ikke altid held med at få betaling for deres arbejde. Desværre findes der uærlige mennesker, der får udført arbejde, og derefter undlader at betale regningen.

Netop dette var sket for en håndværker i Swords ved Dublin i Irland. Han havde ikke fået betaling for sit arbejde, og besluttede sig derfor at tage hævn. Det gjorde han på en drastisk måde, der involverede en motorsav.

Naboerne til den eller de personer, der ikke havde betalt regningen til håndværkeren, måtte spærre øjnene op, da de så håndværkeren gå amok med en motorsav. Det skriver Daily Star.

Efter en periode, hvor han havde forsøgt at få sine penge, fik han nok. Det fik ham til at kravle op på taget, hvor han tændte for sin motorsav.

Herefter begyndte han at save i taget i hele to minutter, mens han råbte diverse skældsord.

Foto: Twitter

"Dette er, hvad der sker, når du ikke betaler din forbandede regning," råbte han også, mens han fortsatte med at save.

Ejerne af huset fik sig naturligvis noget af et chok, da de hørte støjen. Derfor skyndte de sig at løbe udenfor.

Da håndværkeren fik øje på dem, holdt han sit motorsav op i luften, hvilket nærmest lignede en scene fra 'The Texas Chainsaw Massacre'. 

Selvom de straks hev deres telefoner frem for at fange det hele på video, så fortsatte den rasende håndværker med at skære i taget.

Foto: Twitter

En video af episoden er efterfølgende gået viralt på Reddit, hvor flere har taget håndværkerens parti. Også selvom det næppe er lovligt, hvad han har haft gang i.

"Jeg så den her håndværker ved siden af huset forleden. Han stillede flere store skilte op, hvor der står '(gadenavn og husnummer) betaler ikke for byggearbejde'. Han parkerede også sin varevogn med et skilt i vinduet. De er blevet godt advaret," skrev en bruger.

"De får svært ved at få nogen til at ordne det. Ingen vil tage imod opgaven, når de hører, hvorfor det er sket," skrev en anden.

"Ville elske at se det. Fair play," lød det fra en tredje.

Anbefalet til dig