Kunde på McDonald's-restaurant gjorde chokerende fund i maden: Så blev stedet lukket

Arkivfoto: Shutterstock
Arkivfoto: Shutterstock
Kort efter den chokerende episode lukkede stedet.

Mest læste i dag

En kunde på McDonalds hævder at have fundet et rør, der bruges til at ryge stoffer, blandt sin McDonald's-morgenmadsbestilling fra restauranten, der ligger ved 619 Harrisburg Pike, West Side of Columbus.

Faktisk blev fundet taget så alvorligt, at lokationen med ét blev lukket ned.

Efterfølgende har kunden så delt fundet med sit Reddit-netværk, hvor hun skriver:

"Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal gøre. Jeg bestilte morgenmad i deres drive thru og fandt en crackpibe blandt min ordre. Heldigvis er jeg voksen og ikke et barn, der åbner et happy meal," skriver hun ifølge UniLAD.

Hun hævder videre at have underrettet souschefen, som dog nægtede at tage bestillingen tilbage.

Efter at have set opslaget opfordrede Reddit-brugere hende til at kontakte Franklin County Public Health, som videresendte klagen til Columbus Public Health.

Sidstnævnte udførte med ét en undersøgelse.

Derudover måtte lokationen selv igangsætte en undersøgelse af hændelsen. Men det var ikke det eneste.

For ikke nok med det chokerende fund, så blev lokationen noteret for flere overtrædelser, hvorfor de blev lukket ned og har fået indtil 4. januar til at komme på rette køl.

Sundhedsstyrelsen fandt blandt andet, at bygningsarbejdere bevægede sig frit i området, hvor der tilberedes mad, og at der var byggeudstyr, affald og støv i restauranten.

Inspektørerne sagde, at de "observerede byggestøv på overflader af madlavningsborde, udstyr og gulve", og at maden "ikke var beskyttet mod miljømæssige forureningskilder under tilberedningen".

Det fremgår videre af rapporten, at restauranten ikke overholdt reglerne for rengøring og desinficering af overflader, der kommer i kontakt med fødevarer, og for beskyttelse af fødevarer mod forureningskilder.

Anbefalet til dig