Kunne ikke stoppe Tesla på motorvej: Så opdager politiet den chokerende årsag

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Politiet blev i den grad chokerede, da de opdagede årsagen til, at de ikke kunne stoppe bilen.

Mest læste i dag

En mand blev stoppet af politiet, efter at have udnyttet den selvkørende funktionalitet i sin Tesla Model 3 til at tage sig en lille lur.

Den søvnige mand blev opdaget i bilen, der kørte med omtrent 110 kilometer i timen på motorvejen i Bamberg i Tyskland.

Da bilen blev opdaget af politiet, besluttede de at sætte efter ham. Det viste sig dog, at det ikke skulle blive helt nemt at få ham standset.

Manden havde nemlig monteret en særlig vægt på rattet i bilen. Det betød, at der ikke var behov for, at han havde sine hænder på rattet, som ellers plejer at være påkrævet.

Den 45-årige mand blev jagtet af politibetjente i flere patruljevogne med sirener og lys i omtrent 15 minutter. Lige lidt hjalp det, for manden lå trygt og sov i sin Tesla.

Til sidst vågnede manden op i en meget forvirret tilstand, hvilket fik ham til at trække af motorvejen ved næste afkørsel. Her fandt politiet også ud af, at han var påvirket af narkotika. Det skriver det britiske medie Daily Star.

"Politibetjentene fastslog, at føreren af Tesla'en sad tilbagelænet i sædet med lukkede øjne og uden at have hænderne på rattet."

"Dette styrkede mistanken om, at han havde overladt styringen til autopiloten og var faldet i søvn."

"Denne enhed (på rattet, red.) er fastgjort til rattet for at narre køretøjets sikkerhedsfunktion ved at lade som om, at hænderne er placeret på rattet."

Det medførte naturligvis, at føreren af den tyske Tesla Model 3 blev anholdt. Derudover har han også fået inddraget sit kørekort, hvorfor han ikke længere må køre bil.

Anbefalet til dig