Kunne ikke tro deres egne øjne: Fandt 26 år gammel lasagne under oprydning

Af: Thea Andersen

|

21/07/2023

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En mor, der ryddede op, har chokeret brugerne på de sociale medier med sin "klamme" opdagelse af en 26 år gammel lasagne.

Lige nu læser andre også

Kvindens datter, Orla C. Walsh, delte opdagelsen på Twitter, og folk kunne ikke tro deres egne øjne.

Flere delte også deres egne tilfældige fund gennem årene - som brugerne konkurrerede om at se, hvem der havde fundet det værste. Men de fleste havde svært ved at overgå denne oksekøds-lasagne med udløbsdatoen "bedst før" marts 1997, skriver Mirror.

"Min mor ryddede ud i fryseren...," lød det i et tweet fra Orla C. Walsh, der til daglig er ernæringsekspert.

"Rettelse: fundet sammen med campingudstyret. Det er et tørret produkt, ikke noget, der skulle have været i fryseren," tilføjede hun i kommentarfeltet.

"Det forvirrer mig mere, tørret lasagne? Hvordan?!," skrev en bruger, men en anden spurgte: "Hvor lå den, bag ved den uldhårede mammut?"

"Hun har haft den lasagne i længere tid end jeg har levet," lød det fra en tredje bruger.

Imens opfordrede flere af de over fire millioner brugere, der har set tweetet, familien til at åbne lasagnen.

"Åbn den, jeg skal bare se, hvad der er indeni," skrev en bruger, mens en anden jokede: "Wow, jeg ville nok varme den lidt længere, udover hvad der anbefales."

"Smid den ikke ud. Den hører hjemme på et 90'er-museum," skrev en tredje.

"Skal I så tilberede den??? Rent forskningsmæssigt," spurgte en fjerde, hvortil Orla svarede følgende:

"Vi vil indramme den og opdatere alle om dens tilstand på 50-års jubilæet."

I mellemtiden delte folk deres egne lignende opdagelser.

"For nogle år siden fandt vi en flaske chilisauce i min bedstemors køleskab, og vi spurgte hende om den, og hun sagde, at hun ikke kunne huske, hvor den kom fra, men at Clarence plejede at komme den på sine æg. Clarence er min bedstefar, og han døde i 2002," afslørede en bruger.

"Jeg fandt en krukke Coleman's sennep i min bedstefars spisekammer en jul. Jeg ville have lidt til min julemiddag, og da jeg kiggede på krukken, så etiketten anderledes ud. Jeg kiggede på datoen, og den var udløbet i 1993, samme år som jeg blev født," fortalte en anden, mens en tredje skrev:

"Min far ryddede min bedstemors spisekammer ud for nogle år siden og fandt en gammel boks med kagemix. Den var i en meget 70'er-agtig orange/grøn farve med store boblede bogstaver på boksen, men ingen udløbsdato, så vi var usikre på, hvornår den var fra. Udløbsdatoerne blev først obligatoriske i 1979."

Anbefalet til dig