Kvinde afslører lummer tatovering: 'Min forlovede får den at se på bryllupsnatten'

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har valgt at få lavet en lummer tatovering kort tid inden sit bryllup - og hendes forlovede får den først at se på bryllupsnatten.

Mest læste i dag

En kvinde har valgt at overraske sin forlovede med en lummer tatovering. Han får den dog først at se på deres bryllupsnat.

Madison Crowley, der er fra Atlanta, Georgia i USA, har afsløret, at hun har fået lavet en lummer tatovering. Det har hun gjort i en video, der nu er gået viralt på det sociale medie TikTok.

"Jeg får lavet en hemmelig tatovering til min forlovede, og han ved ikke noget om det. Han finder først ud af det på bryllupsdagen," siger den kommende brud i videoen, der er blevet set mere end en halv million gange.

"Vi bliver gift om 11 dage, og han får først kendskab til min hemmelige tatovering på bryllupsdagen, så lad os få den lavet."

Herefter klipper videoen over til, at hun befinder sig hos en tatovør, der er i gang med at lave tatoveringen - og her bliver det også afsløret, at den er placeret på hendes ene balle. Det skriver Tyla.

Foto: TikTok

Til slut i videoen ser man, at tatoveringen blot er bogstavet 'G', og Madison forklarer, at hun får lavet denne tatovering, da det er hendes partners første initial.

"Jeg er vildt med den. Jeg elsker den så meget," siger hun.

"Det bliver lidt sværere at tage sig af den, end jeg havde regnet med, da den bogstaveligt talt er på min balle."

"Og jeg gemmer den væk for ham i de næste 11 dage. Så det bliver sjovt og interessant, men jeg håber, at han elsker den."

Foto: TikTok

I kommentarsporet er der flere, der har givet deres mening til kende. Flere har endda skrevet, at de fortryder, at de ikke gjorde det selv.

"Er helt vild den her idé," er der en bruger, der har skrevet.

"Jeg er så irriteret over, at jeg ikke gjorde det her. Elsker det," lød det fra en anden.

Andre var dog interesseret i at vide, hvordan hun havde planer om at holde den skjult indtil den store dag. Det har hun dog afsløret i en opfølgende video, hvor hun fortæller, at det ikke bliver et problem.

"Jeg havde helt afgjort 'doggy' med i tankerne, da jeg fik den her tatovering. Det bliver fantastisk," siger hun.

"Men min forlovede og jeg har ikke været sammen endnu. Vi venter til vi er blevet gift. Så det bliver en lille lummer overraskelse."

Ganske vist er der ikke nogen fare for, at han opdager den, fordi de er intime sammen, men er han selv aktiv på de sociale medier, kan det ikke udelukkes, at han pludselig ender med at støde på den virale video.

Anbefalet til dig