Kvinde afslører trick hun bruger på dates: Får mænd til at ville giftes med hende

20/12/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En kvinde har afsløret et trick, som hun bruger på dates med mænd, som får dem til at ville giftes med hende med det samme.

Mest læste i dag

Marina Neuman leder efter sit livs store kærlighed, som hun kan blive gift med. I denne forbindelse har hun fundet ud af, at det bestemt ikke er alle mænd, der ønsker at blive gift.

Hun har afsløret, at det kan være svært at navigere på datingscenen, da mange kvinder er bekymrede for, at mænd bliver skræmt væk, hvis de er for seriøse omkring fremtiden.

Men den 26-årige kvinde har opdaget, at kvinder kan bruge et simpelt trick til at få mænd til at ændre mening. Ikke nok med det, så kan det få dem til at ville gøre alt for at blive gift med kvinden.

Marina hævder, at fortæller du en mand, at du bliver gift i fremtiden, men ikke med ham, vil det få ham til at gøre en større indsats. Og det vil få ham til at ændre mening om at blive gift.

Ifølge Daily Star prøvede hun denne strategi efter at have Pamela Andersons Netflix-dokumentar, 'Pamela, a Love Story'. Og nu afslører hun, at det har fungeret for hende flere gange - endda med mænd, der før har sagt, at de ikke vil giftes.

Foto: TikTok

"I en dokumentar sagde Pamela Anderson, at hvis du vil garantere, at du bliver gift med nogen, så fortæl dem, at du aldrig vil gifte dig med dem, og at du vil blive gift om seks måneder," siger hun i en video på TikTok

"Hun har fat i noget der, fordi jeg i løbet af de sidste to måneder har været på flere dates, hvor der bare ikke var noget der. Så jeg tog lige en side ud af 'How to Lose a Man in 10 Days', og jeg siger til fyrene: 'Du er dejlig. Jeg har haft en fantastisk tid, men jeg søger virkelig et ægteskab på dette tidspunkt, og jeg kan ikke se, at det her bliver noget alvorligt'."

Selvom man skulle tro, at det får de flest fyre til at stikke af, så forholder det sig faktisk omvendt. De begynder pludselig at gøre en større indsats.

"Afvisningen gør noget ved deres hjerne," siger hun og hævder, at det får dem til at 'prøve hårdere' for at vinde hende.

Foto: TikTok

Da Mariana var på date med en mand, som fortalte hende, at han 'aldrig skal giftes', sagde hun: "Jeg er nogens kone, og de ved, at jeg er deres kone. Jeg er ikke i gang med at ændre en mands mening.

"Denne mand fortalte mig, hvordan han virkelig har tænkt på, hvordan han tænkte,  at han ville have en familie om fem år. Jeg har lige fortalt dig, at jeg er nogens kone."

I kommentarsporet har flere givet udtryk for, at de nærmest er lamslåede over klippet. Flere har desuden skrevet, at de har planer om at prøve det af.

"Jeg har altid vidst, at jeg ikke ville have ægteskab eller børn. Jeg har altid fortalt fyre det. Jeg er blevet friet til fem gange," skrev en bruger.

"De kan ikke holde ud at høre, at de ikke er kvalificerede til jobbet," lød det fra en anden.

"Jeg gjorde dette. Min bryllupsdato er om seks måneder," kom det fra en tredje.

Anbefalet til dig