Kvinde bad transseksuel søster om at blive væk fra sit bryllup: Årsagen er chokerende

Foto: Shutterstock.com
En kvinde besluttede at bede sin transseksuelle søster om at blive væk fra sit bryllup. Årsagen til hendes beslutning er chokerende.

Mest læste i dag

Da Vanessas søster sprang ud som transseksuel for et år siden, var hun meget støttende. Det samme kunne dog ikke siges om resten af familien.

"Hun havde været på hormoner og skjult det for os, indtil hun flyttede hjemmefra. Sandsynligvis fordi vores forældre er meget konservative og er kendt for at være transfobiske," har Vanessa afsløret i et indlæg på Reddit.

"Som et resultat var der en enorm kamp, og et væld af mennesker i vores familie (inklusive vores forældre) afskar hende og taler ikke med hende mere."

På trods af, at hun var blevet afskåret fra resten af familien, traf Vanessa en beslutning om, at hun ville holde kontakten med sin søster.

"Jeg bruges hendes stedord og hendes navn og alt det der (hvilket har været hårdt, i betragtning af, at vores familie giver lig lort for det). Jeg gør det endda til et mål at besøge hende en gang imellem, mens hun ikke har set det meste af vores anden familie siden sidste år," skriver hun.

"Jeg lovede hende også, at hvis og når jeg blev gift i fremtiden, ville hun stadig blive inviteret på trods af enhver spænding med vores familie."

"Mine forældre tilbød at betale for mit bryllup på én betingelse," fortsætter hun.

Og det er her, at det hele begynder at blive en smule chokerende.

"Mig og min forlovede blev forlovet for et stykke tid siden. Mine forældre (især min far) er helt vild med denne fyr, og siden min søster sprang ud, har de næsten set ham som en erstatningssøn," indrømmer hun.

"Næsten som et resultat er han bestemt mere på deres side i situationen, og han har gjort det klart, at han ikke rigtig er enig med eller kan lide min søster særlig meget."

Frieriet, som var en omfattende affære, blev endda orkestreret af hendes forældre, som er bryllupsplanlæggere.

Vanessas begejstrede forældre tilbød også at betale for hvert eneste aspekt af den store dag.

"Jeg nævnte, at jeg ville invitere min søster, men de lukkede ned for idéen med det samme og talte om, at hvordan hun ikke respekterede familien og afskar dem og alt det der. De gav mig dybest set et ultimatum: få mit bryllup planlagt og betalt af dem, eller hav min søster der, og de kommer slet ikke."

"Jeg var nødt til at bede min søster om at blive væk fra mit bryllup," fortæller hun.

Vanessa besluttede sig for at acceptere tilbuddet, fordi hun ikke selv har råd til at betale for hele sit bryllup - plus at hendes forlovede også pressede hende til at tage imod det ekstremt generøse tilbud.

"Jeg fortalte min søster nyheden, og hun er forståeligt nok meget ked af det, men jeg inviterer hende stadig til et mindre afterparty over Zoom, så vi stadig kan være sammen på den store dag. Jeg føler mig stadig virkelig skyldig over dette, så Reddit, AITA (er jeg et røvhul, red.)?”

Efter et overvældende angreb på Vanessa fra andre brugere på Reddit, har hun forsøgt at forklare situationen.

"Jeg tror ikke, jeg gjorde det klart nok, hvor anmassende mine forældre er. Bare det at sige ’nej’ til dem var ikke rigtig en mulighed for mig, og hvis jeg havde afslået deres tilbud, ville de simpelthen ikke være kommet til det mindre bryllup, jeg nåede at planlægge, hvilket ville have været endnu værre."

Vanessas forklaring så dog ud til kun at hælde benzin på bålet - så hun havde til sidst intet andet valg end at slukke for sine notifikationer.

"Jeg slår notifikationer fra for dette indlæg, fordi folk bliver ved med at misforstå min holdning og ignorerer, hvor svær en situation jeg er i. Jeg håber, I alle er glade," lyder det.

Anbefalet til dig