Kvinde bestilte tøj hos kendt webshop: Gjorde ulækkert fund i buksedragten

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde gjorde et ulækkert fund i en buksedragt, hun havde bestilt hos en kendt webshop. Hun er overbevist om, at der er tale om 'bremsespor'. Se billedet længere nede.

Mest læste i dag

En kvinde, der købte en ny buksedragt hos den kendte webshop Boohoo, fik sig en klam overraskelse, da hun hævder, at den blev leveret med en andens 'bremsespor' i den.

Den 18-årige Tiegan Mayo hævder, at der var brune pletter i skridtet på den hvide buksedragt, da hun tog den ud af pakken, den ankom i. Først troede hun dog, at det var en plet, der stammede fra enten selvbruner eller spray-tan.

For at være sikker, valgte hun dog at vise det til sin mor, der mente, at det kunne være noget andet. Nu Tiegan og hendes mor overbevist om, at det er afføring fra en kunde, der har købt og returnere den pågældende buksedragt.

Det skriver britiske Mirror.

"Jeg tror, det var et bremsespor og tydeligvis afføring. Jeg var sammen med min mor, da jeg begyndte at prøve det (tøjet, red.), og jeg troede, det var spray-tan i starten. Så viste jeg det til hende, og huj sagde: 'Det er ikke spray-tan'," siger Teigan.

"Jeg var sådan: 'Det er faktisk ret ulækkert'. Man kunne ikke rigtigt se pletten udefra - det var mere indeni. Jeg var lige ved at prøve den, og så fik jeg øge på det, og tænkte: 'Den prøver jeg ikke på'."

"Jeg ville have troet, det var spray-tan, hvis det var et andet sted på dragten. Det er kun på grund af, hvor det var, at jeg vidste, at det ikke var spray-tan. Med spray-tan er det en særlig grønlig brun farve, hvorimod pletten her bare var brun."

Foto: Twitter

Den unge kvinde, der besluttede sig for at rette henvendelse til Boohoo på Twitter, skrev følgende: 'Absolut ulækkert! Modtog min ordre. Skulle til at prøve den og fandt et bremsespor'.

Hun hævder, at hun fik et svar fra Boohoo senere samme dag, og omtrent en uge senere fortalte de hende, at de ville 'sørge for, at det ikke sker igen'. Desuden fik hun sine penge retur samt et gavekort på ca. 88 kr.

Den kendte webshop forklarede desuden den unge kvinde, at hun blot kunne beholde buksedragten. Teigan afslog dog dette tilbud, og forklarede dem, at hun allerede havde sendt den tilbage.

"Jeg tror, at nogen har brugt den og derefter sendt den retur. Jeg bestilte en del tøj. Jeg skulle til en koncert, så jeg havde brug for et pænt outfit til det," siger hun.

"Jeg var tydeligvis væmmet, og kunne virkelig godt lide den på billedet, så jeg var lidt ked af, at jeg ikke kunne se, om den passede mig at have den på."

"Og jeg ville ikke bestille den igen for en sikkerheds skyld. Jeg tvivler på, at det ville være sket igen, men alligevel ved du ikke, hvem der har haft den på."

Hun slår også fast, at hun aldrig kommer til at handle hos Boohoo igen, da hun har indset, at hun ikke kan vide, hvem der har haft tøjet på, før hun modtager det med posten.

"Det er sagen. Det har fået mig til at indse, at du ikke ved, hvem der har haft det på. Jeg tror ikke, at et gavekort på 10 pund er godt nok. Jeg tror ikke, at jeg bestiller fra dem igen. Det har skubbet mig, mine venner og min familie væk fra Boohoo," siger hun.

Anbefalet til dig