Kvinde bliver altid droppet efter første date - og hun er ikke i tvivl om hvorfor

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at hun altid bliver droppet efter første date. Hun er dog ikke i tvivl om, hvorfor det forholder sig på denne måde.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at begå sig på datingmarkedet. Det er især tilfældet, hvis man har et håb om at finde den eneste ene.

Hvis man har et ønske om dette, så er der naturligvis flere måder at gribe det an på. Rigtig mange beslutter sig dog for at prøve kræfter med en form for online dating. Ofte foregår dette på en hjemmeside eller via en app.

Det er dog ikke alle, der har den store succes med dette. For mange kan det nemlig være svært at komme videre fra den første date. Det har især vist sig at være tilfældet for Chanel, som er mor til to.

Chanel har i en video på det sociale medie TikTok fortalt om, at hun desværre ikke har haft den store succes med at date. Hun fortæller, at hun meget sjældent kommer videre fra den første date.

I den samme video lægger hun dog ikke skjul på, at hun godt kender til årsagen til det. Hun er nemlig en 42-årig mor til to drenge, hvilket gør, at mange potentielle bejlere ender med at falde fra.

"Fyre dropper mig altid efter den første date, når de opdager... Jeg er en 42-årig mor til to voksne drenge," siger hun.

Foto: TikTok

I videoen viser hun også, at det bestemt ikke er uden grund, at mænd vælger at invitere hende på date. Her viser hun med al tydelighed, at hun er en meget smuk kvinde.

Desuden viser hun, at hun ifører sig en lang strømpe, mens hun står foran kameraet i en nydelig kjole.

Videoen endte med at gå viralt på det sociale medie, hvor den på kort tid fik mere end 400.000 visninger. Desuden er der også en lang række af seerne, der har valgt at skrive en kommentar til den.

"Ingen tror et sekund på," er der en bruger, der har skrevet. En anden har valgt at være mere kortfattet: "Hej smukke."

"Smukt," lød det var en tredje, der også valgt at fatte sig i korthed. En fjerde gav udtryk for, at hun havde svært ved at tro på hendes alder: "Du ser godt ud for en 42-årig at være."

Anbefalet til dig