Kvinde deler chokerende billede af sin mad ombord på Ryanair-fly

11/3/23 11:45

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Flymad har fået en ny betydning.

Hvis du føler, at du før har fået en undervældende morgenmad i en lufthavn, så husk billedet af denne sandwich, som internettet har døbt "verdens mest sørgelige" baconsandwich - og så var din morgenmad måske ikke så ringe endda.

Liz Nugent, der delte billedet af sandwichen, valgte at dele et billede af den sandwich, som hendes veninde fik serveret, mens de var ude at flyve med Ryanair.

Du kan se det triste syn nedenfor. 

Foto: Twitter/@lizzienugent

Foto: Twitter/@lizzienugent

Veninde Aimee betalte tilsyneladende 41 kroner for sandwichen, hvilket man roligt kan sige er meget i forhold til, hvad hun fik.

"Min veninde Aimee betalte 5,50 euro for denne 'baconsandwich'. Jeg prøver at finde ud af, om den kan kategoriseres sådan," skriver hun til det triste billede.

Hun beskriver at spise sandwichen som en "kulinarisk oplevelse". Det er såmænd ikke helt forkert, da en skuffende oplevelse stadig er en oplevelse.

Det er væltet ind med reaktioner til hendes billede, hvoraf langt de fleste er chokeret og foruroliget.

Der skrives blandt andet, at det burde være en forbrydelse at servere en sandwich som denne, ligesom at det er "skændsel for den ydmyge baconsandwich".

"Det er da en grund til at sagsøge for at have påført jer smerte og lidelse!," skriver en.

En anden kaldte den "verdens mest sørgelige sandwich".

Den vigtigste udtalelse kommer dog fra hende, der spiste sandwichen, og selv om det var en smule skuffende for hende, forblev hun optimistisk om hele situationen.

Hun spiste nemlig hele sandwichen, mens hun nød resten af flyveturen.

Hun fortæller, at hun "havde en dejlig flyvetur, og kabinepersonalet var klasse."