Kvinde deler vane i badet: Nu raser debatten

03/06/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Kvindens spørgsmål om vane har i den grad skabt stor debat.

Mest læste i dag

De fleste kan nok nikke genkendene til, at det er en skøn følelse at gå i bad. Der findes intet bedre end følelsen efter et dejligt langt bad. 

Men selvom de fleste sikkert kan blive enige om dette - så er der tilsyneladende stadig en del at være uenige om, når det kommer til dét, at tage et bad. 

For hvilken måde er den "rigtige" at vende på i badet? Det er det helt store spørgsmål, som har bragt tusindevis af Twiter-brugere til tasterne, efter at en kvinde tog debatten op. 

På sin Twitter-profil skriver en kvinde ved navn Alice nemlig spørgsmålet:

"Hjælp mig med at slå det fast. Det er normalt at bade med ryggen til bruseren, ikke? Altså med ansigtet væk fra vandet," lyder spørgsmålet i hendes opsalg på Twitter - og det viste sig hurtigt, at det bestemt ikke var sådan lige til, at få slået fast.

Debatten går lystigt

Siden opslaget blev postet den 14 januar i år - altså for omkring 14 dage siden - er der kommet over 3000 kommentarer. Og man kan roligt sige, at vandene i dén grad er delt. 

Debatten går lystigt i kommentarfeltet, hvor mange tilslutter sig Alice og giver hende ret i, at det er den eneste rigtige måde - men der er også mange, som mener at det er mest rigtigt, at vende mod bruseren. Og så er der dem, som gør begge dele og derfor ikke kan vælge side.

"Altid mod bruseren, af en simpel årsag - så du ikke slår numsen mod væggen, når du skal bøje dig for at vaske dine ben," skriver en bruger til opslaget.

"Altid med hovedet mod bruseren, og så hovedet bøjet helt bagover, så der ikke kommer vand på makeuppen," skriver en kvinde.

"Jeg gik ud fra at alle vendte hovedet væk," skriver en tredje. 

"Begge dele. Så direkte under bruseren - så gør du begge på samme tid," tilføjer en til debatten.

Og sådan fortsætter det gennem kommentarfeltet, men meget forskellige holdninger til, hvordan man "rigtigt" tager et bad.

Anbefalet til dig