Kvinde delte 'genialt' trick til at spare penge på indkøb: Så tog sagen en uventet drejning

01/04/2024

Jesper Bengtson

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Så gik det op for hende, hvad hun havde gjort.

Mest læste i dag

I takt med at leveomkostningerne stiger, har forbrugere over hele verden måttet tænke kreativt for at kunne klare ugens dagligvareindkøb.

I den forbindelse har folk forsøgt at være kreative for at kunne spare et par ekstra kroner, og en kvinde har delt et meget effektivt trick til at spare penge ved selvbetjeningskassen, der har fået masser af opmærksomhed.

Det skriver The Mirror.

Selvbetjeningskasser har også gjort, at folk er nødt til at være mere ærlige, da selvbetjeningen giver supermarkederne udfordringer med tyverier.

En kvinde, der selv mente, hun havde fundet et smart trick, er nu blevet advaret om, at hendes "frække" strategi ved selvbetjeningskassen for at spare penge potentielt kan føre til juridiske konsekvenser. 

Kvindens ‘trick’ er at scanne en dyrere frugt ind som et løg, så hun betaler for en billigere vare, men samtidig får en dyrere vare med hjem. Hun mener ikke selv, at det er tyveri, men det siger næsten sig selv, at det er i strid med loven.

Juridiske eksperter har klart fastslået, at hendes handlinger er i strid med loven, uanset hvordan hun forsøger at retfærdiggøre sit ‘trick’.

Advokaterne forklarer, at hendes taktik med at ændre prisen på varerne ved selvbetjeningskassen for at betale mindre udgør en form for bedrageri og er blot en af mange metoder, der anvendes af dem, der forsøger at undgå at betale fuld pris. 

Selv om selvbetjeningskasser kan veje varer for at kontrollere ærligheden hos kunderne, og supermarkeder ofte har personale og sikkerhedsvagter på plads for at overvåge brugen, er de stadig i høj grad afhængige af kundernes ærlighed. 

Juridiske eksperter advarer om, at undskyldninger som at forveksle avocadoer med løg sandsynligvis ikke vil blive accepteret, hvis man bliver opdaget i denne slags svindel.

Anbefalet til dig