Kvinde der hævder at være Maddie har fået svar på DNA-test: Det skal der ske nu

Udland
Foto: Politi/Instagram
Foto: Politi/Instagram
21-årige Julia, der har hævdet at være Madeleine McCann, har fået svar på sin DNA-test, men hendes liv kommer ikke til at tage en drejning.

Lige nu læser andre også

Den polske kvinder, der i de seneste måneder har hævdet, at hun skulle være den forsvundne Madeleine McCann, vender nu retur til sit hjemland, hvor hun skal bo hos sin far. Hun har nemlig fundet ud af, at hun ikke er den forsvundne britiske pige.

21-årige Julia Wendell fik svar på sin test tirsdag den 4. april, som afslørede, at hun ikke er af britisk oprindelse. Derimod viste testen, at hun er 100% østeuropæisk. Derfor kan hun ikke være Madeleine McCann, der forsvandt i 2007.

Dr. Fia Johansson, der er privatdetektiv og medium, har hjulpet Julia med at finde svar i de seneste uger. Det er også hende, der har delt nyheden om, at hun ikke er Maddie, skriver Daily Star.

"Julias testresultater er kommet. Vi kender nu til sandheden," siger hun til sine 9,5 millioner følgere på Instagram.

"Selvom det er umuligt at sige med sikkerhed uden forældrenes DNA-resultater på begge sider, indikerer testresultaterne til oprindelsen af Julia."

"Testresultaterne afslørede, at hun er af 100% polsk afstamning, med ubetydelig indflydelse fra Litauen og Rusland. DNA-testresultaterne viste ingen forbindelse til britiske eller endda tyske rødder."

"Efter afsløringen besluttede hun at vende hjem til sin far. Jeg ønsker hende personligt alt godt."

Hun udsendte også en bøn om ikke at være for hård mod Julia, der rejste til USA i et forsøg på at lære mere om sin sande identitet.

"Denne historie er meget mere kompliceret end en simpel pige fra en lille by i Polen, der gør krav på at få opmærksomhed. Hun troede virkelig på, hvad hun sagde, og med så mange spørgsmål fra sin barndom er det let at forstå, hvorfor hun havde det sådan," lød det.

"Jeg forberedte et kort interview med Julia, inden jeg forlod USA. Hun brød sammen i gråd over sin fortid. Det er et sammendrag af vores rejse sammen, og hvad vi lærte."

Efter at have hævdet at være Madeleine, blev Julia på kort tid kendt i hele verden. Hun oprettede selv en profil på Instagram, der fik mere end en million følgere, inden den blev lukket.

Her delte hun 'beviser' for sin teori om, at hun skulle være den britiske pige, der forsvandt i 2007.

Derudover har hun flere gange hævdet, at hun har fået minder fra sin barndom, og Dr. Fia Johansson har udtalt, at det ikke har været muligt at finde Julias journaler i Wroclaw i Polen, hvor hun skulle have boet de første fem år af sit liv.

Julias beslutning om at bo hos sin far, er truffet i kølvandet på spændinger med familien i Polen, der i februar udsendte en meddelelse, hvori de bad hende om at stoppe, da det er 'tydeligt’, at hun er Madeleine.

"Internettet glemmer ikke, og det er tydeligt, at Julia ikke er Madeleine. Vi er knuste over den nuværende situation," lød det i en udtalelse fra familien.

Anbefalet til dig