Kvinde dør pludselig 2 uger efter sin datters fødsel

Udland
Foto: GoFundMe
Hendes mand finder trøst i, at hun i det mindste nåede at tilbringe lidt tid med sin nyfødte datter.

Mest læste i dag

Søndag afgik den 25-årige Brianna Lee ved døden. Hun døde mindre end to uger efter at have født sin datter, som var hendes andet barn. Datteren har fået barnet Amelia.

"Brianna Lee efterlader sin mand og deres to smukke børn. William Lee er deres førstefødte. Han er det sødeste barn, du nogensinde vil møde," står der i teksten til en GoFundMe-side, der er blevet oprettet til den efterladte familie.

Ifølge NBC afgik den kun 25-årige Brianna ved døden, fordi hun pådrog sig en fatal hjerneskade.

"Jeg ved ikke, hvad der skete med hende," sagde hendes mand, 26-årige Jesse, der ikke kan tro, at hendes kone ikke længere er i live.

"Hun havde det helt fint en time før det skete," fortsatte han.

Jesse og Brianna havde dannet par i næsten et årti. De havde været gift i fem år, men dannede par siden deres sidste år på gymnasiet.

Jesse stødte tilfældigvis på Brianna, der stod ude foran et klasseværelse. Her stod hun og græd, og det fik ham til at reagere.

"Senere samme aften sendte jeg hende en besked om, at jeg er her, hvis hun havde brug for noget. Resten er historie," lød det fra den knuste mand.

Efter at have afsluttet gymnasiet flyttede parret til flere forskellige steder i hele verden på grund af Jesses arbejde i marinekorpset. De blev til sidst gift og fik deres smukke børn. Men Jesse har ikke længere sit livs kærlighed ved sin side.

"Der er ingen erstatning for hende," sagde en sørgende og knuste ægtemand.

"Hun var den eneste ene. Alle siger, at de har en eneste ene. Hun var min. Hun var, er stadig, og vil altid være. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre uden hende," sagde han.

Hans kollega i politiet, Domenick Marotta, gav også udtryk for, at han svært ved at tro det, ved at sige: "Det, der skete, var katastrofalt. Det var fuldstændig uventet."

På trods af den ufattelige tragedie, søger Jesse trøst i, at hans kone nåede at tilbringe lidt tid med deres datter, inden hendes pludselige død.

"Da vi fandt ud af, at vi skulle have en pige, var hun helt vildt," sagde Jesse.

"Der er ingen ord til at beskrive, hvor begejstret hun var over det. Jeg er bare taknemmelig for, at hun var i stand til at tilbringe mindst en uge med hende. Hun var den lykkeligste, jeg nogensinde havde set hende. Idet mindste i lang tid."

Anbefalet til dig