Kvinde efterladt i chok efter forfærdelig t-shirt-forveksling

22/1/23 06:02

Henrik Rothenbücher

Foto: PollySmall89/Reddit
Kvinden blev efterladt forvirret, da hun efter en forveksling fik en meget offensiv t-shirt i stedet for hendes t-shirt med et smukt multipel sklerose-budskab, som hun oprindeligt havde bestilt.

Kunden, der går under navnet PollySmall89 på Reddit, tog til tasterne for bestille en t-shirt som anerkendelse af hendes MS: en sygdom, der kan påvirke hjernen og rygmarven og forårsage problemer med synet, bevægelser i lemmer, følelse eller balance.

Trøjen, der har en meget farverig baggrund, kommer derfor også med et smukt budskab.

"I en verden, hvor du kan være hvad som helst, 'vær stærk," står der.

I midten af solsikken er der også blevet tegnet et bånd med ordene "Multiple Sclerose".

Foto: PollySmall89/Reddit

Foto: PollySmall89/Reddit

Ifølge et billede, hun senere delte, betalte hun 90 kroner for t-shirten, men som følge af en eller anden form for forveksling i pakkeprocessen, fik hun ikke det, hun havde betalt for. 

"Trøjen, som jeg havde bestilt mod trøjen, som jeg fik," skriver hun til billedet.

I stedet for hendes t-shirt med MS-budskabet, fik hun i stedet tilsendt en t-shirt med teksten "F*** DIG DIN F***ING F***".

Ordene er faktisk et citat fra den amerikanske tv-serie Shameless, men de er stadig unægteligt aggressive og man bliver stortset udelukket for at kunne bruge t-shirten i offentligheden.  

PollySmall89/Reddit

PollySmall89/Reddit

Redditoren delte indlægget i tråden "mindre irriterende" og skrev til en kommentar, at hun var "så chokeret", da hun åbnede pakken og så, hvad hun havde modtaget.

"Jeg stod i et minut og var helt forvirret, men så grinede jeg bare virkelig meget. Alt i alt usædvanligt morsomt, men også forvirrende," skriver hun.

Hun svarede herefter en kommentar, hvor det bliver nævnt, at designet måske kunne være på den anden side. 

"Jeg havde også den tanke, men nej... selv om det ville have været meget sjovere, hvis det var sandt."

Mange Reddit-brugere kunne dog sagtens se det sjove i situationen. 

"Det' måske det sjoveste, jeg nogen sinde har set. Jeg vil drive en t-shirt-hjemmeside, hvor dette bliver min forretningsplanen."

Reddit-brugeren angiver ikke, om hun har planer om at returnere t-shirten i et forsøg på at få den, hun oprindeligt havde bestilt, eller om hun blot beholder den. 

Hvis hun vælger sidstnævnte, vil hun altid have en god samtaleemne - hvis t-shirten ikke skræmmer folk bort forinden.