Kvinde får brev fra nabo med lykønskning efter fødsel: Men så tager det en brutal drejning

27/1/23 16:21

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En kvinde fik et brev fra en nabo, der lykønskede hende med hendes nylige fødsel, men brevet tager en uventet drejning.

En kvinde har valgt at dele et brev, hun har fået af en nabo. Brevet er ikke blevet afleveret personligt, men er derimod blevet efterladt foran hendes dør 'i løbet af natten'.

Hun har delt et billede af brevet og historien bag på forummet Mumsnet, skriver The Sun.

Kvinden, der på forummet har brugernavnet AngryMumOfTwo, fortæller i sit opslag, at hun har boet i en lejet lejlighed i fire år sammen med sine to børn.

Hendes andet barn fik hun i julen sidste år, og som alle andre nyfødte børn, så grad barnet sommetider om natten, men det var 'ikke slemt' sammenlignet med den ældste, der 'græd meget'.

"Vi kommer godt overens med de fleste mennesker, der bor her. Vi er generelt stille og private ligesom alle de andre beboere," skriver hun i sit opslag.

"Over 50 procent af dem er ældre, selvom det ikke er ældreboliger. Vi er de yngste, men der er andre, der ikke er meget ældre end os."

Men åbenbart er det ikke alle beboere, der har nemt ved at acceptere, at kvinden har fået et barn, og valgte derfor at efterlade et brev foran hendes dør.

"Vi ved ikke, hvem der har efterladt sedlen. Den er tydeligvis ikke underskrevet. Vi har vores mistanke, men det er alt," skriver hun.

"Hvis de havde banket på døren og talt med os, ville det ikke være et problem. For deres egen skyld må de hellere håbe, at jeg ikke finder ud af, hvem det er. Jeg er rasende. Det er rædselsfuldt."

"Beboerne, vi har talt med i løbet af de sidste par dage, har sagt, hvor dejlig hun (barnet, red.) er, men ingen støjklager. Vores nærmeste naboer og damen under os, er søde mennesker, så jeg tror ikke, det er dem."

I brevet står der følgende: "Tillykke med din nye baby. Da denne bygning er hjemsted for ældre beboere, sætter vi ikke pris på, at du flytter ind bare for at avle."

Foto: Mumsnet

Foto: Mumsnet

I brevet står der følgende: "Tillykke med din nye baby. Da denne bygning er hjemsted for ældre beboere, sætter vi ikke pris på, at du flytter ind bare for at avle."

"Vær venlig at få din baby til at holde kæft om natten, så vi andre kan sove."

På forummet Mumsnet er der flere, der har reageret på det brutale brev, hvor de fleste naturligvis mener, at det ikke er i orden at efterlade et sådant brev.

"Det er en modbydelig person," har en person skrevet.

"Krøl bare sedlen sammen og lad den ligge på måtten hos den person, du tror skrev den, og så glem alt om det," lød det fra en anden.

"Uhøfligt og latterligt. Nyd din nye baby og prøv at ignorere dem. Hvis de ikke kan klare det, må de flytte et andet sted hen," skrev en tredje.