Kvinde fandt manden i sengen med sin mor: En DNA-test afslørede noget endnu værre

Udland
Foto: Shutterstock
En kvinde opdagede sin mand gennem 25 år i seng med hendes mor. En efterfølgende DNA-test afslørede noget endnu værre.

Lige nu læser andre også

En 40-årige kvinde fik hjerte knust, da hun vendte hjem efter en rejse. Her fandt hun sin mor i seng med den mand, som hun havde dannet par med i 25 år.

Det var desværre ikke den eneste forfærdelige overraskelse, der ventede hende. Det har den knuste kvinde afsløret i et opslag på forummet Reddit.

"Jeg har været sammen med min 39-årige mand, siden vi var 15 år. Jeg blev gravid som 17-årig, og vi flyttede ind hos mine forældre. Jeg blev gravid som 17-årig, og vi flyttede ind hos mine forældre," skriver hun ifølge Mirror.

Kort tid efter at være blevet forældre til deres ældste datter, blev de gift og flyttede ind på hendes afdøde bedstefars gård. Denne gård lå lige ved siden af hendes forældres hus.

"Mine bedsteforældre byggede et hus ved siden af mine forældre, da de gik på pension. Mine forældre besluttede at lade os bo i dette hus og fortalte os, at det ville være min arv," skriver hun.

"Min mand og jeg havde ingen problemer med dette. Vi fik tre børn mere, og jeg er i øjeblikket gravid i syvende måneder med mit sidste barn."

Hun fortæller også, at hun anså deres ægteskab som værende 'godt'. De var gode til at holde det spændende, da de jævnligt tog på date, købte gaver til hinanden, og var intime sammen flere gange om ugen.

Med da hun én dag vendte hjem efter en ferie med sine veninder, blev hun knust over synet, der mødte hende. Her fandt hun nemlig sin mor og mand sammen i sengen.

"Jeg fik ind i mit soveværelse og fandt min mor, der havde samleje med min mand. Min mor skreg, at jeg skulle komme ud af 'deres' soveværelse, hvilket rystede mig endnu mere," skriver hun.

"Desværre var min ældste datter også hjemme på sit værelse i den anden ende af huset, hvor hun var ved at gøre sig klar til en fest. Hun løb ud og var vidne til, at min næsten afklædte mor løb ud af vores hus  og smækkede døren."

"Min datter var knust og tog hjem til min søster. Jeg bad hende om ikke at sige noget, før jeg havde talt med min mand. Jeg bad ham fortælle mig sandheden. Han fortalte mig, at min mor forførte ham, da vi var 18 år og boede i deres hus."

"De havde været sammen ubeskyttet mindst en gang om måneden i længere tid, end vi var gift. Jeg regnede på det og fik et chok, fordi det betød, at mine tvillingebrødre og yngste bror kunne være min mands."

Kvinden, der har seks søskende mellem 42 og 18 år, kunne ikke længere holde den 'ulækre' nyhed for sig selv. Derfor fortalte hun sin far alt.

"Jeg ringede straks til min far og bad ham komme hjem til mig. Jeg fik min mand til at tilstå, og min far var knust. Han og min mor havde også været sammen siden gymnasiet," fortæller kvinden.

"Det er overflødigt at sige, at vi kunne høre min mor skrige fra sit hus, da han konfronterede hende. Min far smed hende ud, og hun bor nu sammen med min 38-årige søster."

"Min far insisterede på en DNA-test for de tre yngste drenge, før han ville tænke på deres ægteskab. Tvillingerne er min mands biologiske børn. Jeg har siden smidt ham ud, og han bor hos sine forældre."

Da hverken hun eller hendes far ønsker at have noget med dem at gøre, forsøger de nu at sælge deres boliger. De ønsker i stedet at købe en større ejendom sammen et andet sted.

"Da huset stadig stod i min fars navn, får min mand ingen penge fra salget. Det gør min mor heller ikke, da arvede aktiver ikke skal deles i tilfælde af en skilsmisse," tilføjer hun.

"Min mand er rystet og rasende over, at jeg har bevist, at han faktisk har syv børn, og at jeg tager halvdelen af hans forretning fra ham."

"Min mand startede sit eget VVS-firma for et par år tilbage, og i de første fem år hjalp jeg ham med at få det op at stå. Jeg stod for kontorarbejdet og afbrød min lærerkarriere for at hjælpe ham. I min stat bliver alle aktiver, herunder virksomheder, delt ligeligt."

Efter at have regnet på det, gik det op for kvinden, at hendes mand havde gjort hende og hendes mor gravide få dage efter hinanden.

"Jeg er ekstremt bitter og vred på min mor. Især over hendes hykleri, da hun kaldt mig en hore og skammede min familie, når hun har gjort noget meget værre," skriver hun.

"Jeg foragter også min eksmand med alt i mig, da han sommetider havde samleje med min mor og jeg med få minutters mellemrum."

"Han gjorde min mor gravid mindre end en uge efter at have gjort mig gravid. Selvom jeg syntes, det var så sødt og sjovt, at jeg delte graviditeten med min mor, bar hun mine børns halvsøskende."

"Han har brudt al tillid, jeg havde til mænd og at være tro. Jeg har allerede anskaffet en god advokat, og min far hjælper med at betale for det."

"Mine tvillingebrødre, en af mine søstre og hele min tidligere svigerfamilie har ikke haft nogen kontakt med mig. Mine børn har stort set mistet alle deres bedsteforældre, udover min far."

"Jeg har gået i terapi siden første uge af januar. Jeg har tilbudt mine to voksne børn at gå i familieterapi, hvis de har brug for. Men de går selv i individuel terapi lige nu," runder hun af.

Anbefalet til dig