Kvinde fandt sin far sovende på sofaen: Var ikke alene

Af: Thea Andersen

|

14/04/2024

Foto: Privat
Foto: Privat
Catey Halls far, Lon Watson, sover aldrig alene.

Mest læste i dag

Når Catey Hall besøger sin far, er det ikke ualmindeligt, at hun finder ham sovende på sofaen. Men Cateys far, der bor i den amerikanske delstat Alabama, sover aldrig alene - han får selskab af naboernes hunde.

Foto: Privat

"Min far ser, leger og sover med en eller flere af disse hunde på daglig basis," fortalte hun til The Dodo og tilføjede: "De kommer løbende, når de ser hans bil, og følger med ham indenfor."

Cateys far, Lon Watson, har altid elsket hunde og arbejder sammen med det lokale redningscenter 'Pound on the Hill' for at sikre, at hvert dyr får den hjælp, de har brug for.

Foto: Privat

"Så længe jeg kan huske, har min far reddet herreløse hunde," sagde Catey og fortsatte:

"Da jeg voksede op, havde vi altid en hund. Men der var altid plads til en herreløs hund. Nu, hvor han bor alene med sin kone, er der plads til flere. De samarbejder med redningscentre i området for at finde hjem til de hunde, der har brug for det. Dog bliver nogle af dem ikke omplaceret og bliver hos far for altid."

Foto: Privat

Hendes far har selv fire hunde derhjemme, som han og hans kone har reddet og nu tager sig af. Men han får daglige besøg af hundene Hooch, Fluffer-Nutter og Rosie, der allesammen bor i nærheden.

Hundene venter med glæde hele dagen, bare for at få en kort stund med Lon.

"Husene er langt tilbage fra vejen, så hundene kan frit bevæge sig fra hus til hus," sagde Catey og tilføjede:

"Hundene kan normalt høre min fars lastbil komme, og de vil møde ham i indkørslen."

Foto: Privat

Heldigvis ser Lons menneskelige naboer ikke ud til at have noget imod, at deres hunde tilbringer det meste af deres tid sammen med ham - og de vil aldrig stå i vejen for deres særlige lur-tid.

Anbefalet til dig