Kvinde fik 36 millioner i erstatning: Havde samleje på bagsædet af bil

26/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: David Lee/Millennium Images/Ritzau Scanpix
En kvinde er blevet tildelt 36 millioner kroner i erstatning efter episode i en bil.

Mest læste i dag

En kvinde er blevet tildelt omkring 36 millioner kroner fra et bilforsikringsselskab for et par minutter på bagsædet af en Hyundai. 

Det kan for mange lyde som en win-win, men der er dog den hage, at hun smittet med en kønssygdom.  

Kvinden, der i retsdokumenter omtales som blot MO, sagde, at hun fik HPV infektion, som er forkortelse for Humant Papillomavirus, fra sin partner, mens de havde samleje i hans bil. 

Det skriver Mirror

I februar 2021 meddelte kvinden, at hun havde til hensigt at søge erstatning for de skader, som partneren havde pådraget hende.

Heldigvis var manden forsikret af GEICO General Insurance Company - ellers havde hun tømt hans bankkonti.

Ifølge Mirror afslører retsdokumenter, at manden på forhånd vidste, at han havde HPV samt kræft i halsen. Alligevel havde han en vis lyst, som ikke lod sig styre.

Sagen blev afgjort i Jackson County Circuit Court. Manden var ansvarlig, og kvinden blev tildelt en erstatning på omkring 36 millioner kroner, der skulle betales af hans forsikringsselskab, GEICO.

"Efter MO havde fået Anogenital Human Papillomavirus, indgav hun et forligsforslag til GEICO, hvori hun hævdede, at 'forsikret uagtsomt' smittede hende med sygdommen under seksuel aktivitet i sin bil, og at forsikredes GEICO-udstedte bil forsikringen dækkede hendes skader og tab," lød de i afgørelsen.

"Hvis man tænker på det som en skade, man har pådraget sig, mens man var i denne persons køretøj, så falder det fuldstændig inden for, hvad et forsikringsselskab ville være forpligtet til at betale," fortalte Miguel Custodio, som er personskadeadvokat i Los Angeles.

Ingen behandling for HVP

Der er ingen behandling mod HPV infektion. Derfor følges kvinder for celleforandringer, der kan udvikle sig til livmoderhalskræft. Det skriver Sundhed.