Kvinde fik brev fra naboen efter lagengymnastik: Nu bliver hun 'nødt til at flytte'

02/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
En kvinde modtog et håndskrevet brev fra sin nabo, hvori der blev klaget over, at hun er højlydt. Nu føler hun, at hun bliver nødt til at flytte.

Mest læste i dag

De fleste kan erklære sig enige i, at man frygter, at naboerne er højlydte, når man flytter ind i en ny bolig. Finder man ud af, at man selv er den nabo, der larmer og er højlydt, kan det godt være en anelse pinligt.

Selvom der findes mange personer, der støjer helt bevidst, er det ikke sikkert, at du selv er klar over, at du er højlydt. Det kan også være, at der er tynde vægge mellem dig og naboen, eller at du har glemt at lukke vinduerne.

Det fandt en kvinde ud af, da hun modtog et håndskrevet brev fra en af sine naboer. I dette brev blev der klaget over 'ekstremt høje lyde', der stammer fra hendes soveværelse. Det skriver Mirror.

Det sarkastiske brev fra naboen har gjort kvinden så pinligt berørt, at hun nu 'overvejer at flytte', fordi hun ikke kan holde tanken ud om, at hun kan møde naboen, der har afleveret brevet til hende.

Kvinden, hvis navn er Kimmi, har delt sin historie på det sociale medie TikTok, hvor hun også har delt et billede af det brev, som hun modtog fra sin nabo.

"Til kvinden, der har ekstremt højlydte orgasmer," lyder det i starten af brevet.

"Selvom vi er meget glade på dine vegne, kan du så lukke dit vindue og måske tage hensyn til dine naboer."

Som tekst hen over videoen, har Kimmi skrevet, at hun føler, at hun bliver nødt til at flytte: "Jeg bliver nødt til at flytte. Dette blev afleveret gennem min dør."

I starten af videoen viser Kimmi blot sig selv, der står med en hånd for munden, da hun gerne vil vise, at hun er chokeret. Herefter afslører hun, hvad der står i det brev, hun har modtaget.

Der er selvfølgelig rigtig mange, der har fundet situationen sjov, hvilket har ført til, at videoen er gået viralt på TikTok. Her har den ikke blot fået mere end 20.000 likes, men også en lang række kommentarer.

"Se, det er sjovt," er der en person, der har kommenteret, mens en anden blot har skrevet: "Jeg dør af grin."

"Jeg ville have rammet det ind og hængt det nær hoveddøren. Min ekskæreste og jeg havde naboer, der klappede og heppede på os en aften. Det var interessant," skrev en tredje.

"Jeg ville aldrig kunne se på mine naboer på samme måde, hvis de gav mig sådan et brev," lød det fra en fjerde.