Kvinde fik denne tatovering 'mellem benene' som 18-årig: I dag fortryder hun den

Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at hun fik en særlig tatovering 'mellem benene', da hun var 18 år. Nu fortryder hun, at hun fik den.

Mest læste i dag

En kvinde har afsløret, at hun ville ønske, at hun havde holdt igen med at få tatoveringer som ung. Hun fortryder nemlig en række af de tatoveringer, som hun har fået lavet.

I en video på det sociale medie TikTok viser hun en række af de tatoveringer, som hun fortryder. En af de tatoveringer, som hun fortryder, er blevet lavet 'mellem benene'. Derfor har hun ikke mulighed for (eller lyst til) at vise den frem i videoen.

"Velkommen til min tatoveringstur. Jeg kan ikke vise jer den første, jeg fik, fordi den er på min 'hoo-ha'," siger hun ifølge The Sun.

"Det er en stor blomst med en slange viklet rundt om den. Den så godt ud på Pinterest, og det er den eneste grund til, at jeg fik den."

Derefter løfter hun op i sin trøje og viser en anden tatovering, som består af sommerfugle på brystet. Det er heller ikke en tatovering, som hun er specielt glad for.

Foto: TikTok

"Problemet med at være 18 år og få lov til at få tatoveringer er, at det også er den tid, du går i gymnasiet," siger hun.

"Ved du, hvad der er lige rundt om hjørnet, når du går på gymnasiet? Et tatovør, og det er præcis der, jeg tog hen."

"Den lovlige tatoveringsalder bør være højere end 18 år Dem jeg fortryder, er dem, jeg fik lige, da jeg blev 18 år."

Hun fortæller også en tatovering, der består af en række 4-taller på hendes rygrad, som hun har fortrudt. Den fik hun også lavet, da hun var ung - og tatovøren var tilsyneladende påvirket af alkohol.

Foto: TikTok

"Lavet af en mand ved navn T-Bone. Jeg er ret sikker på, at han var fuld, da han lavede den. Det er skævt," siger hun.

Hun har også fået en tatovering af englevinger på sin ankel, som hun fandt på Pinterest. Derudover har hun også fået skrevet 'Bella Donna' på sit håndled, hvilket betyder 'smukke kvinde'.

I kommentarsporet er der flere, der har reageret på videoen. De fleste af dem, der har gjort det, forstår heller ikke hendes beslutning om den første tatovering.

Foto: TikTok

"Katie, hvorfor ville du dog få den første?" lød det blandt andet fra en bruger.

Andre ser ud til at have taget til efterretning, at man ikke bør få lavet tatoveringer, hvis man er for ung. I hvert fald skriver en bruger, at hun vil vente.

"Jeg har ikke tænkt mig at få en tatovering, før jeg er 25 år," skrev denne bruger.

Anbefalet til dig