Kvinde fik lavet øjenbryn: Fik et chok, da hun så resultatet

13/11/22 07:20

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
En kvinde, der hævder, at hun har fået lavet øjenbryn i syv år, fik et chok, da hun så resultatet efter sit seneste besøg i salonen.

De fleste kvinder kan nikke genkendende til, at det kan være et neglebidende øjeblik, når man sidder i salonen og venter på at se resultatet af den behandling, man lige har fået.

Og hvis man netop har fået lavet sine øjenbryn, kan det være endnu mere nervepirrende, da det er en del af ansigtet, der kan være meget svært at ignorere.

En kvinde afslører i en video på TikTok, at hendes værste frygt er blevet realiseret, efter at have fået lavet sine øjenbryn i en lokal salon.

Da hun så det færdige resultat, var hun mindre end imponeret over, hvordan det så ud. Tilsyneladende var hendes øjenbryn blevet farvet flere nuancer mørkere, end hun havde regnet med.

"Jeg har lige fået trådet og tonet mine øjenbryn, og fortæl mig venligst, hvorfor det ser ud som om, at de er tegnet på mit ansigt med tusch," skriver Sydney Woy som tekst til sin video på TikTok.

Foto: TikTok 

Foto: TikTok 

Håber næste åndedrag bliver det sidste 

"Jeg håber, at mit næste åndedrag er mit sidste," lyder det også fra hende.

Videoen, der er blevet delt på det sociale medie for et par dage siden, er blevet set mere end seks millioner gange. Mange af seerne giver udtryk for, at de sympatiserer med Sydney efter de forfejlede øjenbryn.

Der er flere seere, der giver udtryk for, at de simpelthen ikke kan tro på, hvor mørke hendes øjenbryn er endt med at blive.

Et par personer skriver, at kosmetologen måske glemte at fjerne farvetonen. Andre jokede med, at han eller hun burde afsone en livstidsdom i fængsel for at efterlade Sydney med markant mørkere øjenbryn, end hun havde forventet.

Der er andre, der i kommentarfeltet fortæller, at de simpelthen ikke kan forstå, hvordan en uddannet professionel kunne have givet Sydney så mørke øjenbryn.

Der er andre, der forsøger at fortælle Sydney i kommentarfeltet, at hun ikke behøver at bekymre sig om det dramatiske udseende af hendes øjenbryn.

"De er mørke den første dag, fordi det er friskt," skriver en person blandt andet i kommentarfeltet.

Du kan se videoen her.