Kvinde fik sit livs chok: Kan du se hvorfor?

03/7/22 05:30

Henrik Rothenbücher

Foto: Twitter
Nu fortæller kvinden om den aften, hvor hun fik sit livs største chok.

På Twitter deler kvinden en oplevelse, som hun havde en aften hvor hun var var gået i seng og besluttede sig for, at se noget fjernsyn for at falde til ro. Men det skulle vise sig, at det blev alt andet end afslappende for kvinden.

Da hun havde klædt sig af og lagt sig i sengen, tændte hun fjernsynet og fandt Netflix-appen, for at finde noget hun kunne se inden hun skulle sove. Men længere nåede hun ikke, før at hun fik øje på dét, som nær havde skræmt livet af hende. Det skriver Mirror.

Kvinden lå og ledte efter en film hun kunne se, da hun pludselig fik øje på det. 

I vinduet så kvinden pludselig et ansigt i soveværelsesvinduet, nærmere præcist en kvinde der stirrede direkte ind på hende. Og det var ikke hvilken som helst kvinde, der stod og stirrede ind af vinduet - det var en yderst uhyggelig nonne med et vildt udtryk i øjnene. 

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Havde nær forladt huset uden tøj på

“Jeg havde nær efterladt hele min familie og forladt huset helt nøgen,” skriver kvinden om synet, der skræmte hende fra vid og sans. 

Det gik dog heldigvis ikke så vidt og kvinden nåede ikke, at forlade huset i al hast. Hun opdagede nemlig hvor nonnen kom fra - hun kom fra Netflix filmen “A nuns curse (en nonnes forbandelse, red.).

På Netflix kunne nemlig se billedet af nonnen og filmens titel, hvilket gav genskin i ruden - på den helt rigtige måde, så det lignede at den uhyggelige nonne stod og stirrede direkte ind i kvindens soveværelse.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Kvindens opslag er nu gået viralt og har fået over 160.000 likes.

Opslaget har også fået tusindvis af kommentarer, hvor mange morer sig over kvindens store chok.

“Jeg lo uafbrudt i et minut,” skriver en til opslaget. 

En anden kommenterer på, at vedkommende selv har prøvet at få et chok af en refleksion i et vinde. “Jeg gik engang ud af en dør, fik øje på mit eget spejlbillede og blev så forskrækket at jeg gik ind igen”, skriver personen i kommentarfeltet.