Kvinde forsøger at få børn i 7 år - da hun bliver gravid med tvillinger, opdager hun mandens mørke hemmelighed

31/03/2024

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Et par forsøgte i syv år at få børn. Først efter at have brugt mange penge på fertilitetsbehandling, lykkedes det. Kort tid efter blev mandens mørke hemmelighed afsløret.

Mest læste i dag

Mange kvinder drømmer om at starte en familie med deres partner. Især hvis de har været sammen i mange år. Desværre blev drømmen til et mareridt for en kvinde, der forsøgte at blive gravid i årevis.

Da hun endelig blev gravid med tvillinger, opdagede hun mandens mørke hemmelighed. Det medførte, at han forlod hende, selvom de ventede børn. Endnu mere chokerende var det, at de var forlovet, da det skete.

I en viral video på TikTok fortalte den knuste kvinde sin historie og påstod, at hun og hendes tidligere partner havde været sammen i næsten et årti. Som mange par kæmpede de med fertilitetsproblemer og brugte syv år på at blive gravide.

I håbet om at kunne starte en familie endte de med at bruge i alt 15.000 pund på IVF-behandling. Det svarer til over 130.000 kroner. Efter at have udholdt måneder med barske indsprøjtninger, medicin og aftaler, var den 33-årige kvinde henrykt, da hun opdagede, at hun var gravid med tvillinger.

Mens hun forberedte sig på at byde sine børn velkommen, blev hendes begejstring til fortvivlelse, da hendes partner pludselig forlod hende. På daværende tidspunkt var hun gravid i ottende uge.

Han forsvandt uden advarsel i to uger, tog bilen og efterlod den gravide mor uden mad i huset. Hun hævdede, at hendes partner havde haft et forhold til en yngre kvinde, og at han tilbragte de to uger med hende.

I en opfølgende video om hendes tidligere forlovede skrev hun følgende: "Jeg vil aldrig kunne forstå, hvordan en mand kan gøre så meget for at få en familie med dig og samtidig leve et dobbeltliv bag din ryg."

"Jeg udsatte min krop for et helvede for vores drøm, der gik i opfyldelse, og nu føler jeg kun hjertesorg og smerte for mig og to små børn, der ikke havde noget valg."

Hun forklarede også, at hun havde modtaget utallige grusomme beskeder og meddelelser fra sin partner. Heldigvis ser det ud til, at hun er ved at komme sig over smerten, da hun stolt viste sin gravide mave frem på det sociale medie.

I teksten til videoen lavede hun sjov med, at hendes tidligere partner 'sandsynligvis' stadig så hendes virale videoer på TikTok. Da videoen begyndte at gå viralt, delte mange andre brugere deres støtte til den 33-årige kvinde.

"Dette sker for ofte. På en side, jeg er en del af, ser det ud til, at en del mænd smutter efter succesfuld IVF," skrev en bruger.

"En sagde, de antog, at det ikke ville virke. En anden sagde, de håbede, det ikke ville! Hvorfor så prøve?" skrev en anden.

Andre udtrykte blot empati med den knuste kvinde og delte, hvor chokerede de var over hendes historie.

"Jeg kan ikke klare det. Hvad er der galt med folk? Hvordan kan de gøre dette, når du har mest brug for dem? Du slap heldigt," skrev en bruger.

"Du står over for den mest utrolige rejse. Det gør han ikke, men det gør du absolut," lød det fra en anden.

Anbefalet til dig