Kvinde genforenet med søn 48 år efter han blev taget fra hende

11/12/22 15:15

Henrik Rothenbücher

Foto: YouTube
Hun var knust, da hendes baby blev taget fra hende, og hun har siden håbet på at finde ham. Næsten fem årtier senere blev hendes bønner besvaret.

Thuy-Nga Thi Nibblett var kun 17 år gammel, da hun blev gravid med sin søn.

Hun havde et forhold til en amerikansk soldat, og det brød hendes far sig ikke om det. Hun var ikke blot gravid med soldatens barn - hun var heller ikke gift.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

"Når du har et barn, der er halvt amerikansk, halvt vietnamesisk, ser folk ned på dig. Især din familie," sagde Thuy-Nga til CBS News.

Efter Thuy-Nga Thi Nibblett fødte sin søn, fik hun ham ikke at se igen. Hendes far tog ham straks fra hende, og fortalte hende ikke noget om, hvor han blev ført hen.

Ifølge CBS News havde hendes far afleveret den lille baby på et børnehjem, hvor han boede, indtil han til sidst ende med at blive adopteret.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Babyen, der i dag hedder Kirk Kellerhals, blev adopteret fra børnehjemmet i en alder af to år. Han blev opdraget med den tro, at hans biologiske forældre var omkommet under Vietnamkrigen.

Kirk vidste ikke, at dette ikke var sandt - og at hans biologiske mor havde håbet at blive genforenet med sin søn, lige siden han blev taget fra hende.

Kirk bor i dag i Virginia Beach i South Carolina. Han har altid ønsket at vide mere om sin biologiske familie, men foretog ingen familieforskning i årevis.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Hans mor bor derimod i San Antonio i Texas med sin hand. Hun mistede aldrig håbet om at finde sin søn og sendte sine oplysninger til Family Tree DNA, da hun håbede, at han ville gøre det samme.

Til sidst endte det faktisk med, at Kirk gjorde netop dette, efter at være blevet opfordret til det flere gange af sin kone. Derfor sendte han også sit DNA til Family Tree DNA, der betød, at Thuy-Nga endelig fandt sin søn.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Det tog ganske vist to års venten, inden hun fik et DNA-match, men sådan var det ikke for Kirk. Det gik derimod stærkt.

"Jeg fik e-mailen fra Family Tree DNA om, at resultaterne var klar, og at de havde et match. Der stod forældre-barn-match. Jeg rystede bare lidt på hovedet og sagde: 'Det er en fejl. Det er umuligt'," sagde Kirk til CBS News.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Foto: YouTube

I det øjeblik, at matchet opstod, sendte Thuy-Nga en e-mail til sin søn og bad ham om at ringe hurtigst muligt. Opkaldet var surrealistisk for Kirk, da Thuy-Nga fortalte ham, at hun mente, han var hendes barn.

Efter at have troet gennem hele sit liv, at hans biologiske mor var omkommet, hørte han i stedet hendes stemme i telefonen. Og efter 48 års adskillelse blev de endelig genforenet.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Kun få uger efter at have talt i telefonen, kørte Thuy-Nga Thi og hendes mand til Virginia Beach for at møde hendes søn. 

Kirk ventede spændt udenfor på sin mors ankomst, da han ikke ønskede at gå glip af øjeblikket, hvor hun ankom. Kirk åbner sin mors bildør, og de krammer straks og begynder at græde.

Han havde aldrig troet, at han ville møde sin biologiske mor, men hun opgav aldrig håbet om, at hun en dag ville blive genforenet med sin søn.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

De første ord, der blev udvekslet mellem mor og søn, viser at Thuy-Nga aldrig opgav sin tro.

"Tak Gud, fordi du bragte min søn til mig," siger hun, mens hun grædende holder om sin søn, mens Kirk svarer: "Tak, fordi du fandt mig."