Kvinde glemte sine airpods ombord på et fly: Du gætter aldrig, hvor hun fandt dem

28/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Efter to ugers eftersøgen fandt hun sine airpods, men det var næppe, hvor hun havde forventet det.

Mest læste i dag

Da Alisabeth Hayden tidligere i marts steg af sit fly efter en flyvning fra Tokyo til San Francisco, glemte hun sin jakke med sine hovedtelefoner i flyet. Hun kunne aldrig have forestillet sig, hvor det skulle vise sig, at de endte.

Da hun indså, at hun havde glemt sin jakke, og hun var en af de sidste til at forlade kabinen, forsøgte den amerikanske kvinde at vende om for at hente sine ejendele selv. Men hun får at vide, at en føderal lov kræver, at hun forlader flyet. En stewardesse gik ind i flyet og hentede jakken til hende, og Alisabeth gik ombord på sit næste fly, uden at tænke videre over det.

Da hun sad i flyet, gik det op for hende, at hendes værdifulde Airpods ikke længere lå i hendes lomme. 

To ugers intens eftersøgning

Den uheldige passager bruger hurtigt "Find" applikationen, som sporer Apple-enheder og opdager, at hendes Airpods er i bevægelse, og sandsynligvis er blevet stjålet. Hun ser dem skifte position i San Francisco lufthavn, før de ender i et nærliggende boligområde.

Hun kontakter flyselskabet, United Airlines, og aktiverer "tabt" funktionen på sine hovedtelefoner, så de sender en lydbesked til den, der tager dem på, om at de tilhører hende ved at oplyse hendes telefonnummer. Uden held.

Den amerikanske kvinde fik hjælp fra en detektiv fra San Mateo-politiet, der også arbejder i lufthavnen. Detektiven formår at forbinde hovedtelefonernes placering til en adresse, og på adressen bor en ansat fra lufthavnen.

Efter to ugers intens eftersøgning lykkedes det Alisabeth Hayden at få sine Airpods tilbage igen. Hun blev desuden kompenseret med 5.000 miles til sine kommende flyvninger, som en undskyldning fra flyselskabet.

De 5.000 miles har en værdig af cirka 1.850 kroner.