Kvinde gør chokerende opdagelse i mandens skuffe: Nu frygter hun, at hendes ægteskab er forbi

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinde er begyndt at tvivle på sit ægteskab efter at have gjort et chokerende fund i sin mands skuffe i soveværelset.

Lige nu læser andre også

En kvinde er blevet chokeret efter at have fundet en æske kondomer i sin mands skuffe - selvom de 'ikke har brugt dem i årevis'.

I et opslag på forummet Mumsnet indrømmede hun, at selvom hun ikke ville 'springe til konklusioner', har opdagelsen skabt bekymringer for deres forhold, som allerede var 'ustabilt'. Det skriver Daily Star.

"Hvorfor ville han lægge dem i sin skuffe, når han ved, at jeg lægger vasketøjet væk og sandsynligvis kunne finde dem?" skrev hun.

"Jeg har tænkt mig at tale med ham, men jeg skal lige have styr på mine tanker. Er der nogensinde en uskyldig grund til, at han har dem?"

Selvom æsken tilsyneladende var uåbnet med en udløbsdato i august 2027, skrev andre brugere på Mumsnet kvinden, at hun havde ret i at være mistænksom.

"Du er i et sexløst forhold. Din partner har for nylig købt kondomer. Din partner er i et seksuelt forhold andetsteds. Der er bogstaveligt talt ingen anden grund til dem," skrev en kvinde som svar.

"Det ser slet ikke uskyldigt ud. Hvis der af en eller anden grund er en rimelig forklaring (ikke sikker på, hvad det kunne være), så er det måske tid til at tage fat på manglen på intimitet og andre problemer. Det er ikke en rar måde at være i et forhold på, for nogen af jer," skrev en anden.

"Jeg tror, jeg ville begynde at finde ud af husets værdi og generelt være praktisk omkring, hvordan man organiserer tingene, hvis jeg bliver single," lød det hårdt fra en tredje.

"Jeg formoder, at den eneste undtagelse ville være, hvis du har en teenagesøn, og han planlægger at give dem til ham, men ikke vil fortælle dig det i frygt for, at du vil misbillige," kommenterede en fjerde.

Kvinden, der skrev opslaget, afslørede også, at de har en teenagesøn. Derfor kan det ikke udelukkes, at det enten er hans, eller at manden har til hensigt at give dem til ham.

"Vi har en ung teenagesøn. Han har ingen interesse i forhold, så vidt jeg kan se. Jeg kan ikke se DH (manden, red.) have de samtaler med ham, men jeg kan tage fejl. Hvis det er grunden, undrer jeg mig over, hvorfor han gemmer dem og ikke fortæller mig om det," skrev hun.

Efter at have overvejet de mange svar og gode råd, som hun fik fra nogle af de andre brugere på Mumsnet, opdaterede kvinden sit indlæg og delte sin hjertesorg.

"Tid til at få mit hoved ud af sandet. Jeg håbede, det var uskyldigt. Selvfølgelig vil jeg tale med ham for at give ham en chance for at forklare. Men jeg vil også forberede mig på eventuelle undskyldninger. Så trist," skrev hun.

"Det, der gør mest ondt, er, at jeg har givet ham flere chancer for at forlade mig de sidste par år, fordi han har trukket sig totalt tilbage og distanceret sig fra mig. Men han har sagt, at der ikke er nogen anden, og han ønsker ikke at forlade mig."

Anbefalet til dig