Kvinde har delt særligt tip til solariebrugere: Nu får hun massiv kritik

19/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En ung kvinde, der har delt et tip til andre solariebrugere på nettet, har fået en 'brutal' modtagelse, da hun er blevet voldsomt kritiseret.

Mest læste i dag

Det er ikke alle, der er tilfredse med den kulør, de er blevet udstyret med fra naturens side. En af dem er Bethany Rowe, der derfor er hyppig brug af et solarium.

Hun er hyppig bruger at solarier, da hun gerne vil have en brun kulør, men det er dog ikke alt, hvad hun gør. Det skriver The Sun.

For at få den maksimale effekt ud af de minutter, hun bruger på at ligge i et solarium, bruger hun et særligt tip, som hun har delt med andre. Hun bruger nemlig saltvand.

Den unge kvinde har delt sit tip på det sociale medie TikTok, hvor hun også viser, hvordan hun sprøjter saltvandet på sin hud, mens hun ligger i et solarium.

Foto: TikTok

"Saltvand hjælper med at fjerne døde hudceller fra din hud og øger UV-strålerne/solen (hvis udenfor), der rammer din hud," siger hun i videoen, hvor hun også anbefaler andre at gøre brug af det særlige trick.

"Prøv saltvand næste gang, du er i solarium," siger hun til sine næsten 30.000 følgere i videoen, der nu er gået viralt.

Men på trods af, at det er trick, som Bethany selv sværger ved, så er der mange hundrede andre, der har frarådet at gøre brug af det, hvilket de har givet udtryk for i kommentarsporet.

Der er flere, der har skrevet, at det ikke blot er med til at øge risikoen for, at man får hudkræft, men også, at det går huden til at se ældre ud.

Foto: TikTok

Solarier har i lang tid været forbundet med en øget risiko for hudkræft, hvilket har medført, at de tilmed er ulovlige i lande som Australien og Brasilien.

"Dette virker virkelig farligt," er der en bruger, der har skrevet som kommentar.

"Det vil jeg ikke, da min far har hudkræft," lød det fra en anden.

"Du steger vitterligt dig selv som en kylling," tilføjede en tredje.

"Når du fylder 25 år, vil du fortryde det. Tro mig. Jeg er 27 år, men ligner én på 40 år, fordi jeg har rynker," skrev en fjerde, som derfor opfordrede hende til at lade være.

Det var dog ikke alle, der var modstandere af de trick, som Bethany delte. Flere gange nemlig udtryk for, at de havde i sinde at prøve det selv. Derudover var der også personer, der sendte en stikpille i retning af dem, der frarådede at bruge tricket.

"Halvdelen af dem, der siger, at det er farligt at tage sol, sidder sandsynligvis med en cigaret i hånden," skrev en bruger.