Kvinde havde bizar oplevelse i Lidl: 'Jeg kan aldrig vende tilbage'

26/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Hvad der blot skulle have været en hurtig tur i Lidl, endte så akavet for en kvinde, at hun føler, hun ikke kan vende tilbage.

Mest læste i dag

Langt de fleste har haft en eller flere oplevelser, der får dem til nærmest at krybe sig sammen, når de tænker tilbage på dem, fordi de er pinlige eller akavede.

En kvinde har afsløret, at hun netop har tilføjet en sådan oplevelse til listen, efter en tur i Lidl, hvor hun prøvede at lave sjov ved kassen, hvorefter hun opdagede, at indholdet af hendes indkøbskurv antydede noget lettere upassende.

Kvinden har selv delt sin pinlige oplevelse på Facebook, og her har hun blandt andet skrevet, at hun føler, at hun ikke kan vende tilbage til Lidl. Hun delte sin historie i gruppen 'Family Lowdown Tips & Ideas', der har mere end 1,2 millioner medlemmer.

Det skriver britiske Mirror.

"Jeg tror aldrig, jeg kan vende tilbage til Lidl igen. Fyre foran mig havde en masse alkohol i sin vogn, så den venlige kasseekspedient spørger: 'Skal du have en fest, hr.?'," skriver hun i sit opslag på Facebook.

"Ved mit køb af en lille flaske Prosecco, siger jeg så: 'Jeg skal også have en fest. Woohoo'."

"Så indså jeg, at jeg har en anden vare i min kurv. En agurk... Den venlige kasseekspedient kigger på mig, jeg kigger på ham, og så får jeg - forudsigeligt - et stort grineanfald, og kan næsten ikke trække vejret, da jeg betaler den stakkels mand."

"Hvil i fred til min tid i Lidl," runder hun af.

Det var et opslag, der hurtigt blevet meget populært i den Facebook-gruppe, hvor det var blevet delt. Det fik nemlig flere tusinde likes og har også fået mere end 500 kommentarer.

Det fik endda en række andre personer til at dele ud af deres egne pinlige historier i kommentarfeltet, mens andre blot gav udtryk for, at de havde fået et godt grin ud af at læse hendes historie.

"Som kasseekspedient elsker vi kunder som dig. Du vil helt sikkert være mere end velkommen tilbage. Så få kunder har en god humor," lød det fra en person.

"Jeg har lige læst det på en restaurant og kan nu ikke stoppe med at grine. Det er gaven, der bliver ved med at give," skrev en anden.

"Det er så sjovt. I det mindste har du givet alle en uforglemmelig oplevelse," skrev en tredje, mens en fjerde blot har skrevet: "Nyd din fest!"