Kvinde havde skåret sine forældre ud af livet: Én dag modtog hun et opsigtsvækkende kort

Foto: TikTok
En kvinde havde besluttet sig for, at hun ikke længere ville have kontakt til sine forældre. Én dag sendte de et opsigtsvækkende kort til hende.

Mest læste i dag

Der kan være mange grunde til, at man beslutter sig for at skære sine forældre ud af sit liv. Uanset hvad, så er det naturligvis vigtigt, at det er en velovervejet beslutning.

For en kvinde var det en beslutning, der var længe undervejs. Til sidst besluttede hun sig for, at det ville være det rette for hende at gøre. Derfor forklarede hun sine forældre, at hun ikke længere ønskede at have noget med dem at gøre.

Til trods for dette, så valgte de at sende hende et kort i forbindelse med juleaften. Det havde hun ikke forventet, men hun havde slet ikke forventet, hvad der stod inde i kortet.

Det fortæller hun i en video, som hun ifølge The Sun har delt på det sociale medie TikTok. Her går hun under brugernavnet @basilshome.

"Venlig påmindelse om at tro på folk, når de viser dig, hvem de er," siger hun i videoen.

"Jeg droppede at have kontakt med mine forældre den 26. december sidste år (forrige år, red.). I går sendte de mig et julekort, så lad os tage et kig," siger hun.

"I kan se her, at det er adresseret til min partner og jeg. Lad os tage et kig indeni. Så dette er kortet, som har et lille pindsvin på forsiden. Når vi åbner det, er der en smuk lille besked indeni."

Foto: TikTok

Selvom hun siger det, så er der bestemt ikke tale om en smuk besked. Derimod får hun blot understreget, hvorfor hun har valgt, at hun ikke ønsker at tale med sine forældre længere.

'Glædelig jul og et godt nytår fra mor, far og Toby,' står der skrevet inde i kortet.

"Virkelig sødt af hende (hendes mor, red.) at sørge for, at hunden Toby også er med," siger hun.

Det er dog den sidste linje i kortet, som har fået kvinden til at føle sig sikker på, at hun har truffet den rette beslutning: 'Jeg håber, I kan leve med jer selv.'

Hun fortæller, at hun ser på det på to måder. Faktum er dog, at det har gjort det lettere for hende at holde fast i, at hun ikke skal have kontakt til sine forældre.

Foto: TikTok

"Jeg har to reaktioner på det. Den første er, at det aldrig har været nemmere at leve med mig selv, da jeg stoppede med at tale med dem. Så godt for mig," siger hun.

"Den anden er, at hun virkelig har givet mig en gave her. At minde mig om, hvem hun er og forsikre mig om, at jeg traf den helt rigtige beslutning ved at gå min vej."

Videoen endte med at gå viralt på det sociale medie, hvor den hurtigt blev set af mere end 1,5 millioner personer. I kommentarsporet er der flere brugere, der har bakket kvinden op i, at hun tilsyneladende har truffet den rette beslutning.

"Luk det og send det retur til afsender," lød det fra en bruger.

"Send et kort tilbage: 'Glædelig jul og godt nytår! Bedste. Beslutning. Nogensinde. Savner dig, Toby," skrev en anden.

Anbefalet til dig