Kvinde havde søgt 60 ledige stillinger uden at få svar: Så indså hun sin pinlige fejl

Foto: Shutterstock
Kvinden havde søgt 60 ledige stillinger og følte sig nedtrykt, fordi hun aldrig hørte noget tilbage.

Mest læste i dag

Vi har næsten alle sammen fået afslag på et job på et tidspunkt i vores liv, og hvis du har fået afslag fra flere job på én gang, ved du, hvor frustrerende og foruroligende det kan være.

Men for en kvinde var hendes manglende evne til at blive indkaldt til samtale hos omkring 60 forskellige virksomheder udelukkende hendes egen skyld - for hun havde begået en frygtelig fejl i sine ansøgninger.

Ashleigh Keenan delte sin morsomme bommert med sine Twitter-følgere, hvor hun fortalte, at hun som teenager forsøgte at vedhæfte sit CV til forskellige online-ansøgninger, men senere indså, at hun ved et uheld havde sendt data fra sin menstruationstracker.

Det skriver Daily Star

"Jeg vil altid kunne huske, da jeg var 17 år og i månedsvis havde forsøgt at få et job og aldrig hørte noget fra nogen. Jeg indså efter 60 ansøgninger, at det var min menstruationstracker, der var blevet vedhæftet - ikke mit CV," skriver den nu 23-årige kvinde fra Dublin, Irland. 

Ashleighs relaterbare Twitter-opslag har hurtigt modtaget stor opmærksomhed og har fået mere end 49.000 likes - med hundredvis af kommentarer fra morede Twitter-brugere.

"Det fik mig til at grine højt, så tak for det. Jeg håber, at du har fået et godt job," skriver en Twitter-bruger.

"Jeg kunne næsten ikke få vejret, fordi det her er så sjovt. Du er en legende," tilføjer en anden. 

"Undskyld, at jeg griner, men det her er hylende morsomt," kommer det fra en tredje. 

I kommentarfeltet kan man se, at Ashleigh ikke er alene om at have lavet sådan en fejl. 

"Jeg søgte engang arbejde og sendte ved et uheld teksten til Hurt af Johnny Cash i stedet for mit CV," skriver en bruger. 

Tweetet fangede faktisk også opmærksomheden fra flere firmaer, som kunne bekræfte, at folk ofte sender forkerte bilag med deres ansøgninger. 

Og der var endda et svar fra det arbejdsrelaterede sociale netværkssite LinkedIn, som forsøgte at se det positive i Ashleighs katastrofale fejltagelse.

"Menstruationstracker = høj grad af organisering, fremragende planlægning og gode administrative færdigheder. Perfekt jobkandidat efter min mening!," skriver de.

Anbefalet til dig