Kvinde hører kat mjave uafbrudt: Da hun opdager årsagen, skynder hun sig at kontakte politiet

Udland
Foto: Facebook
En kvinde hørte en kat mjave uafbrudt. Da hun finder ud af, hvorfor den mjaver, skynder hun sig at ringe til politiet.

Mest læste i dag

Det er altid rart at have et loyalt kæledyr ved sin side. Dyr har gode instinkter og kan hjælpe, hvis du skulle få brug for det. Det kunne f.eks. være i tilfælde af, at du ender i en nødsituation.

En 83-årig kvinde var sandsynligvis glad for, at hun havde sin kat ved sin side, da hun faldt ned i en dyb kløft, og ikke selv kunne komme op.

Den 14. august indledte politiet i Bodmin i England en eftersøgning efter den ældre kvinde, der var forsvundet i området. Det varede dog ikke længe, før de fik et gennembrud i sagen. Og det kom takket være en hjælp, som de ikke havde regnet med at få.

En lokal kvinde havde nemlig hørt en kat, der blev ved med at mjave i hjørnet af en stor majsmark. Katten var blevet ved med at mjave så længe, at kvinden mente, at der måtte være noget galt.

Kort efter indså en nabo til den 83-årige kvinde, at det var hendes kat, som har navnet Piran. Desuden opdagede de også, at det ikke var uden grund, at den stod og mjavede. Det gjorde den nemlig i et forsøg på at gøre opmærksom på, hvor hun befandt sig.

Det viste sig, at den 83-årige kvinde var faldet ned i en kløft ved marken nær hendes hjem.

"Den ældre kvinde var faldet cirka 21 meter ned ad en meget stejl vold, med utrolig vanskelig adgang og ujævnt terræn," lyder det fra Bodmin Police.

Da den forsvundne kvinde endelig var blevet forbundet, kom Bodmin Police samt Cornwall Fire and Rescue Service hurtigt til undsætning, så hun kunne komme op fra kløften.

Efter at være blevet løftet op, blev hun fløjet til et nærliggende hospital med en helikopter. Da hun ankom til hospitalet var hun angiveligt i stabil tilstand, og er ifølge en efterfølgende opdatering 'ved godt mod'.

"Det er en enorm 'godt gået' til alle nødtjenester, der arbejdede sammen, og til Piran," lød det fra den anonyme nabo til BBC. "Det kunne have været endt meget værre."

Selvom det var beredskabspersonalet, der rent faktisk stod for redningen, fortjener Piran naturligvis også en del af æren for at have reddet den ældre kvindes liv.

Taget kvindens alder i betragtning, og hvor ude af syne hun var for redningsfolkene, kan man godt forestille sig, at situationen kunne have været en helt anden, hvis katten ikke havde gjort opmærksom på, hvor hun var.

"Katten Piran reddede dagen," har Bodin Police skrevet på Facebook, hvor katten også bliver hyldet som en sand helt.

Anbefalet til dig