Kvinde hørte mystiske lyde fra sit badeværelse: Fik et chok, da hun åbnede døren og kiggede ned

01/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: TikTok
En kvinde er gået viralt, efter at have delt en video af et chokerende fund, hun gjorde på sit eget badeværelse.

Mest læste i dag

En tidlig morgen kunne en ung kvinde høre nogle besynderlige lyde fra sit badeværelse. Det fik hende til at undersøge, hvad det var, og her blev hun mødt af et besynderligt syn.

Efter at have gjort det chokerende fund, valgte hun at tage sin telefon frem og optage en video. Denne video har hun delt på TikTok, hvor den er blevet set over 17 millioner gange.

I videoen ser man, at hun først filmer sig selv, hvorefter hun vender kameraet. Her ser man, at en hunds hoved stikker op gennem gulvet på kvindens badeværelse. Og for at gøre det endnu mere bizart, så er det ikke engang hendes hund.

Det skriver mediet Newsweek.

Kvinden er i gang med at renovere sit badeværelse, hvorfor der ikke var lagt gulv derude. Hunde havde formået at lave et hul i undergulvet, som den havde presset sit hoved igennem.

Videoen er blevet delt for omkring en uge siden, og har fået mere end 2,9 millioner likes. Derudover har videoen også fået mere end 11.000 kommentarer, hvoraf mange har bedt om en opfølgende video.

Heldigvis har den unge kvinde ikke skuffet, da hun har delt endnu en video på TikTok. I denne video forklarer hun, hvordan hunden var endt med at sidde fast, og hvad der skete derefter.

Det viser sig, at hunden hedder Lulu, og at den havde vandret rundt i løbet af natten. Den havde søgt ly fra et uvejr, og befandt sig derfor under kvindens og hendes kærestes hjem.

I et forsøg på at komme indenfor, havde Lulu fundet det tynde gulv på badeværelset, som hun kunne få sit hoved igennem. Desværre satte hendes halsbånd sig fast, hvorfor hun ikke kunne bevæge sig.

Det lykkedes at få Lulu fri og få hende indenfor, mens parret ledte efter hendes ejere. Til sidst lykkedes det at finde frem til Lulus ejer, der kom for at hente hende. 

Kvinden har også delt en video, der viser, at Lulu bliver genforenet med sin ejer. I videoen laver hun også sjov med, at Lulu naturligvis altid er velkommen, hvis bare hun husker at bruge hoveddøren næste gang.

I kommentarsporet under videoen er der flere tusinde personer, der har kommenteret. Hovedparten af dem har enten lavet sjov med situationen, eller givet udtryk for, at de har moret sig gevaldigt over det.

"Helt rolig. Det er bare den lokale inspektør, der sørger for, at din ombygning lever op til reglerne," skrev en bruger.

Så du prøver at fortælle mig, at hvis jeg river gulvet op på mit badeværelse, vil der vokse hunde?" lød det fra en anden.

"Din hund: Kig ikke på mig. Jeg inviterede ham ikke," skrev en tredje med henvisning til parrets egen hund, som kan ses i baggrunden i den første video.

Anbefalet til dig