Kvinde hyldes på nettet: Fik aflyst sin bedste venindes bryllup

18/2/23 13:31

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En kvinde har afsløret, at hun sørgede for, at hendes bedste venindes bryllup blev aflyst – og nu får hun støtte på nettet.

Efter at have forklaret, hvordan hun utilsigtet fik sin bedste venindes bryllup til at falde fra hinanden, har en kvinde fået at vide, at hun er empatisk.

I et opslag på forummet Reddit har en kvinde skrevet, at hun bestemt ikke er vild med sin bedste venindes forlovede. I samme ombæring forklarede hund, hvordan hendes foragt for den 26-årige mand var katalysator for, at parret gik fra hinanden.

I opslaget beskriver hun sin venindes forlovede som en 'arrogant ungkarl', ligesom hun forsikrer om, at han er 'forfærdelig'. Ikke nok med det, så spekulerer hun også i, hvad hans sande motivation var for at blive gift. Det skriver Newsweek.

"Han er materialistisk og alt handler om penge. Han praler ofte om penge, og at han gifter sig til penge, og at de ikke behøver at arbejde, hvis de ikke vil," skriver hun.

"At han har talt meget om deres økonomi, har forårsaget en del spændinger i hendes familie. Hendes far truede endda med at trække stikket på brylluppet."

Hun skriver også, at hendes venindes familie er 'godt stillet', og at de planlægger at betale for brylluppet samt at hendes forlovedes familie har planer om at betale for den efterfølgende bryllupsrejse.

Men et skænderi om, hvor de skulle hen på bryllupsrejse, endte med at være begyndelsen på enden for det unge par.

"Hun vil gerne et eksotisk og smukt sted hen. Han foreslog Vegas, og hun fandt ud af, at han skulle møde nogle venner der, og at de skulle på kasino," skriver kvinden.

"Jeg er den 'forfærdelige' ven, der forslog, at hun fortalte ham, at hendes familie er gået fallit, og at de bliver nødt til at betale for deres bryllup og hus, for at se hans sande hensigter."

"Jeg foreslog også, at hun udsatte brylluppet, indtil de var på samme side, eller gå fra ham."

"Hun gør, hvad jeg foreslår, og han aflyser brylluppet. Jeg får nu skylden for at have ødelagt hendes ægteskab, og får at vide, at jeg aldrig skulle have fortalt hende sådan noget, fordi hun var stresset og ikke tænkte klart."

Flere steder i sit opslag, giver kvinden udtryk for, at hun mistænker, at hendes bedste venindes forlovede blot ønsker at blive gift med hende, fordi der er en økonomisk gevinst forbundet med det.

I kommentarfeltet var der bred enighed om, at selvom hun befinder sig i en vanskelig situation, var hendes hensigter ikke onde, og at hun skubbede sin bedste veninde i den rigtige retning.

"Du er ikke et r**hul. Med tiden vil hun opdage, at hun missede en kugle. Hun vil måske aldrig tilgive dig. Folk er underlige," har en person skrevet.

"Ikke et r**hul. Du er min type person. Du tvang hende ikke til at gøre noget," lød det fra en anden bruger, der fortsatte:

"Du kom med en snerpet kommentar, og hun valgte at følge den. Og ud fra din version af tingene, ser det ud til, at hun missede en kugle. Giv hende tid til at indse det."