Kvinde i bizart optrin om bord på fly: Pludselig smed hun tøjet

17/2/23 16:55

Nicolai Busekist

Foto: Twitter
En video af en kvinde i et bizart optrin om bord på et fly er gået viralt på de sociale medier.

En russisk kvinde har sluttet sig til den lange liste af personer, der har gjort sig selv uheldigt bemærket om bord på et fly. Det formåede hun at gøre, ved at smide tøjet, bide en steward og fortælle flypersonalet, at de alle skal dø.

Det bizarre optrin tog sin start, da den 49-årige kvinde ved navn Anzhelika Moskvitina låste sig inde på toilettet, hvor hun begyndte at ryge, mens hun var om bord på et fly fra Stavropol til Moskva, skriver New York Post.

Der var en mistanke om, at kvinden, der er fra Moskva, var beruset, og da hun blev konfronteret med at have røget på toilettet, tog hun sin trøje af, og viste sine barm frem til de øvrige passagerer, mens hun sagde, at de alle var 'dødsdømte'.

Da en mand fra flypersonalet forsøgte at berolige hende, valgte hun at bide fra sig – bogstaveligt talt. Derfor var han nødt til at søge lægehjælp, da flyet var landet i Moskva.

I videoen, der blandt andet er gået viralt på Twitter, kan man se kvinden, der står uden trøje på, der foran nødudgangen skændes med flere personer fra personalet.

"Dame, sæt dig og tag dit tøj på. Hvor er dit tøj?" lyder det fra en stewardesse.

"Forstår du, at du overtræder adfærdsreglerne på flyet? Der er børn her. Respekter i det mindste dem."

Desværre blev det ignoreret af den russiske kvinder, der svarer: "Jeg respekterer børn. Hvad mere er, jeg elsker børn."

"Jeg forstår, at jeg skal på et psykiatrisk hospital eller i fængsel. Men jeg vil gerne ind i cockpittet."

På et tidspunkt forsøger en person fra flypersonalet at lægge en trøje over Moskvitinas nøgne barm, hvilket får hende til at skrige, at vedkommende skal 'gå væk'.

Det dramatiske klip afsluttes med, at den steward, der blev bidt og stadig har blod på sin skjorte, nærmer sig den russiske kvinde med strips, mens hun skriger: 'Lad mig være i fred'.

Heldigvis var personale og passagerer i stand til at give kvinden strips på og give hende bh på igen. En læge om bord overvågede derefter Moskvitina, indtil flyet ankom i Moskva, hvor hun blev tilbageholdt af politiet.

Flyselskabet Aeroflot har efterfølgende udsendt en meddelelse, hvori de hævder, at kvinden havde 'groft overtrådt adfærdsreglerne om bord på flyet'.

"På grund af passagerens destruktive adfærd besluttede flychefen at bruge et middel til at holde hende tilbage," lyder det fra flyselskabet.

Den 49-årige kvinde er blevet informeret om, at det ikke er sikkert, at sagen er slut for hendes vedkommende. Hun kan nemlig ende med at få en sigtelse på sig på grund af den bizarre opførsel.