Kvinde kaldte ham ‘beskidt biker’: Så skrev han dette på sin Facebook og efterlod alle mundlamme

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Han efterlod alle i chok.

Mest læste i dag

Et gammelt ordsprog lyder, at man ikke skal dømme en bog på dens omslag.

Det gjorde en mor, og det kom hun i den grad til at fortryde kort efter.

En biker og far ved navn Luc prøvede sit familiemedlems motorcykel, da han på et tidspunkt stoppede ved en restaurant for at holde en mindre pause.

Da han havde parkeret, var der en lille pige, der hilste på ham, hvorefter han venligt hilste tilbage.

Men så tog episoden en uventet drejning.

Pigens mor greb hurtigt fat i hende, mens hun sagde ‘Vi taler ikke med beskidte bikere”.

Oprørt og trist over de nedværdigende ord, valgte luc at lave et længere opslag på Facebook, hvor han ødelagde samtlige af de fordomme, han bliver mødt af:

“Til familien i den røde SUV hos Tim Horton i dag.

Ja, jeg er en stor 127 kilos fyr med motorcykel og fuld af tatoveringer. Jeg er svejser, jeg er høj, jeg drikker øl, jeg bander, og jeg ser ud som om, at jeg ville æde din sjæl, hvis du stirrer forkert på mig”, startede han ud og fortsatte:

“Hvad du ikke ved er, at jeg har været lykkeligt gift i 11 år. Mine børn kalder mig far, jeg er uddannet på universitetet, min mor er stolt af mig og fortæller alle, hvor heldig hun er at have sådan en vidunderlig søn, da min datter brækkede armen, græd jeg mere end hun gjorde. Jeg læser bøger, jeg hjælper folk…”, skrev han videre, inden han kom med en opfordring til fremtiden:

“Så næste gang jeg smiler og siger hej til din lille pige, og du tager fat i hende og siger til hende ‘Nej nej skat vi taler ikke med beskidte bikere’ så husk, at selvom du sårede mine følelser, så ville denne ‘beskidte biker’ være den første person til at løb ind i dit brændende hus for at redde din lille piges guldfisk, så hun ikke ville være ked af det!!!!”

Opslaget kan du se herunder:

Anbefalet til dig