Kvinde købte brugte støvler på nettet: Fik en grim overraskelse da hun åbnede pakken

Af: Mie M.B

|

11/12/2023

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I støvlerne gemte der sig noget helt uventet

Mest læste i dag

En online-shopper måtte nærmest samle kæben op fra gulvet, da vedkommende åbnede pakken med støvler, hun havde købt brugt på platformen Depop. På trods af kun at have bestilt et par brune støvler, var de stoppet med trusser og en seddel. Det skriver mediet DailyStar.

Skrevet på en gul post-it-seddel stod der simpelthen "God fornøjelse". Der har siden været uenighed mellem køber og sælger, hvor køberen også hævder, at støvlerne ikke var i den annoncerede stand. Sælgeren påstår derimod, at køberen forsøger at få støvlerne gratis ved at forfalske billedet med det brugte undertøj. Billedet af pakkens påståede indhold viser røde g-strenge, en bh og en sok sammen med den håndskrevne gule seddel.

Foto: Instagram

Køber skrev efterfølgende til sælgeren for at klage: "Der var brugt lingeri proppet ned i støvlerne, der virkelig lugter. Dette er bare virkelig uacceptabelt og mærkeligt. Støvlerne er heller ikke brune og er ikke i perfekt stand. Læderet skaller af overalt. Kan du venligst refundere af disse grunde?"

Deres beskedudveksling er blevet delt online, hvor sælgeren siger: "Hej, jeg tjekkede disse støvler, der var ikke noget i dem, støvlerne er i perfekt stand, og der er ikke noget skallet læder." Til dette gentog køberen, hvad de hævder at have fundet i støvlerne, en påstand som sælgeren helt afviste. Kunden sagde: "Nå, forklar så, hvordan de kom derind? Var det postmanden?"

I udvekslingen, der nu er blevet kommenteret og reageret på over 3.000 gange, hævdede køberen, at sælgeren "prøver at få en refusion, fordi du ikke kunne lide støvlerne". En person sagde: "Hvorfor ville nogen købe noget fra disse websteder?! Hvis du er så vild efter at købe andres affald, så gå i en genbrugsbutik." En anden bruger jokede: "Hvorfor klager hun... det er da en bonus."

Foto: Instagram

Anbefalet til dig