Kvinde kunne ikke tro sine egne øjne, da hun ved et uheld så sin mands søgehistorisk på deres iPad

11/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
En kvinde måtte konfrontere sin mand, efter hun så søgehistorikken på deres iPad.

Mest læste i dag

Når man er i et forhold, er det vigtigt at respektere sin partners privatliv. Handlinger som at gennemgå ens partners telefonbeskeder anses helt sikkert som uacceptabelt. Dog kan der nogle gange opstå situationer, hvor man ved et uheld støder på noget, man ikke kan ignorere.

En kvinde kunne ikke tro sine egne øjne, da hun ved et uheld stødte på sin ægtemands søgehistorik på internettet, der var dukket op på familiens iPad, som var synkroniseret med hans Apple ID.

Med forhåbninger om at se søgninger som "hvor kan man købe de smukkeste blomster" eller "bedste restauranter til en romantisk aften", blev hun forfærdet over at opdage, at han havde søgt efter prostituerede i lokalområdet. Det fik hende til sidst til at konfrontere ham omkring det, skriver Mirror.

Den anonyme kvinde henvendte sig til onlineforummet Babycentre for at spørge, om hun havde grund til bekymring. Hun forklarede, at den første hændelse var sket for 12 måneder siden, da hendes mand havde været væk på arbejde. Hun havde taget emnet op med ham, og han påstod, at han var nysgerrig efter at vide, hvordan man finder sådanne tjenester.

I hendes seneste indlæg fortsatte hun: "Så var han væk igen og søgte efter 'voksenarbejde'. Nu har han været væk i udlandet og søgte efter 'bedste thai-massage' [og] påstår, at han har en dårlig ryg og bare ledte efter massage? Men hvad er jeres mening? Jeg føler, at jeg bliver forledt. Jeg tror ikke rigtig på, at han har været utro... ENDNU!"

Hun tilføjede, at hendes mand "fuldstændig manipulerer" hende, når hun tager emnet op, og siger, at hun er "usikker", og at han "ikke har gjort noget forkert".

"Vi har to meget små børn sammen. Og mens han er væk, tager jeg mig af dem og sørger for, at der er nok mad i huset, og at det er pænt og ordentligt, når han kommer tilbage. Som en tosse, ser det ud til," tilføjer hun.

Andre forældre i kommentarfeltet udtrykte, at de også ville være bekymrede, hvis de var i samme situation.

"Det ville være nok for mig til at miste respekten for min partner, og jeg mistænker, at jeg ville føle mig paranoid og ikke stole på ham. Jeg siger ikke, at du skal afslutte forholdet og gå, men hvis det var mig, ville jeg se det som en indikator på, at det er begyndelsen på enden... Hvis han ikke er tilfreds og forsøger at finde det andre steder, vil han til sidst gøre det," skrev en forælder.

"Jeg ville ikke have tilgivet ham for at søge efter prostituerede i første omgang. Men jeg ville heller ikke være i et forhold, hvor der ikke er tillid, og en partner kigger i min søgehistorik," tilføjede en anden.

Anbefalet til dig