Kvinde langer ud efter fitnesscenter: Modtog "snobbet" e-mail med trusler

19/2/23 12:00

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En frustreret mor har skældt sit fitnesscenter ud for at sende e-mails med trusler om at 'sortliste' kunder.

De bedste intentioner fører ikke altid til succes i fitnesscentret.

Man er nemlig sommetider nødt til at springe en træning over, enten fordi der er kommet noget i vejen, eller fordi du bare ikke kan klare det.

Men en kvinde er blevet irriteret over sit fitnesscenters "snobbede" reaktion, efter at hun var nødt til at springe nogle hold over i "sidste øjeblik".

Kvinden mener, at det er uretfærdigt, at hendes fitnesscenter sendte hende en e-mail med en trussel om at "sortliste" hende fra holdtimerne efter hendes fravær.

Problemet kom frem i lyset, da delte et opslag på Mumsnet for at kritisere sit fitnesscenter og fortælle sin version af sagen.

"Det fitnesscenter, som jeg træner ved, er et relativt billigt døgnåbent fitnesscenter, men det er ikke et af de store, kendte selskaber," skriver hun og tilføjer:

"De aflyser flere gange deres hold i sidste øjeblik, og man kan kun melde sig til nogle dage før. Jeg har ved tre lejligheder været ude at stand til at deltage, og hver gang har jeg modtaget en snobbet e-mail fra dem om dette."

"Jeg er fuldt ud klar over, at de fleste fitnesscentre anvender denne taktik for at få dig til at afmelde flere timer i forvejen, så du ikke tager pladsen fra en anden." 

Men moderen sagde, at hun ikke føler, at deres snobbede e-mail var retfærdig i betragtning af omstændighederne.

Hun fortæller, at man altid kan se, hvis man kan melde sig til - endda helt frem til, holdet begynder, og hun mener derfor, at det er helt fair, hun melder fra, da hun ikke har taget en plads fra en anden, som måske ønskede den. 

"Ligeledes er der ingen høflig e-mail med en undskyldning, når de aflyser klasser - ret regelmæssigt - men de er hurtige til at sende en mail, når du ikke deltager."

Moderen runder af ved at spørge, om det var urimeligt, at hun var irriteret over truslen om at blive sortlistet, og mange mener, hun har fuld ret til at være irriteret. 

"Folk er nødt til at aflyse med kort varsel, sådan er livet," skriver en.

"Jeg kan se logikken i det, men ting sker bare af og til i sidste øjeblik," skriver en anden.