Kvinde langer ud efter sin skole: Hvordan er denne t-shirt for sexet?

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun kan slet ikke forstå, at det overhovedet er sket.

Mest læste i dag

Allison Gallup deler ofte videoer om sin tilværelse som college-studerende i Utah, USA. Men i sin seneste video cirkulerer hun i stedet om et kedeligt emne - for hun blev nemlig forvist fra skolens fitnesscenter, fordi hun var iført en "afslørende t-shirt".

"Min t-shirt var åbenbart lidt for sexet," kommer det, mens hun skulede forvirret.

Efter at have delt sin video har det fået mange til at foreslå ideen om at Allison bør bede om en officiel undskyldning fra skolen.

Foto: TikTok

I videoen får man således vist, at der ikke var tale om en afslørende t-shirt, men derimod en t-shirt med enhjørningeprint.

"Jeg er utrolig taknemmelig for, at der findes en dresscode, som hjælper mig med at bevare min moralske integritet," siger hun.

I kommentarfeltet er der stor overraskelse at spore, da de forventede at se en kvinde i afslørende kluns, men i stedet blev konfronteret med noget helt andet.

Der er nemlig mange, der ikke kan forstå, at hun ikke fik lov til at være iført t-shirten i fitnesscentret, men i stedet blev sendt væk. 

"Det kan ikke passe," skriver en forvirret TikTok-bruger.

"Seriøst?!," kommer det fra en anden.

"Så ville de på ingen måde godkende, hvad pigerne på min skoles har på," skriver en tredje.

"Allison, jeg kan ikke tro dig. Det er virkelig ubeskedent, hvor vover du at vise din overarm," tilføjer en fjerde på komisk vis.

Den nøjagtige dresscode kendes ikke.

Anbefalet til dig