Kvinde lavede prank under søsters vielse: Så blev hun beskyldt for at ødelægge brylluppet

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 23-årig kvinde lavede en prank under sin søsters vielse. Hendes søster kritiserede hende efterfølgende voldsomt, og sagde, at hun havde ødelagt brylluppet.

Mest læste i dag

En 23-årige kvinde besluttede sig for, at hun ville lave en lille prank under sin 27-årige storesøsters vielse. Og som du sikkert kan forestille dig, så endte det med at gå helt galt.

Den unge kvinde har åbnet op omkring episoden i et indlæg på Reddit, hvor hun også spurgte læserne om de mente, at hun havde gjort noget forkert. Det skriver Daily Star.

"Min søster blev forlovet for omkring 2 år siden. Jeg hader hende ikke. Vi var aldrig de tætteste søstre på grund af vores aldersforskel, men vi hadede ikke hinanden," skriver hun.

"Hendes forlovede (som nu er hendes mand) er en fantastisk mand. Jeg er virkelig glad på deres vegne."

"Spoler hurtigt frem til bryllupsceremonien, da præsten endelig sagde 'Er der nogen indvendinger?'."

"Jeg rejste mig og sagde 'Jeg protesterer... (lang pause), fordi dette par er alt for søde for hinanden'. Jeg sagde det egentlig bare som en joke."

"Jeg troede, det var noget, vi alle kunne grine af bagefter. Men jeg kunne tydeligt se farven forsvinde fra min søsters ansigt i det øjeblik, jeg rejste mig."

Hun forklarer også, at der ikke rigtigt var nogen, der valgte at grine af hendes prank. Ligeledes fortæller hun, at hendes søster 'kiggede væk og lod som om, hun var ligeglad, men var det ikke'.

"Jeg satte mig ned, og ceremonien fortsatte. Til festen gik jeg hen til min søster og lykønskede hende, men hun gik helt amok," skriver hun også.

"Hun fortalte mig, at min prank ikke var sjov, og at jeg ødelagde hendes humør, hendes lykke og hendes store dag. Jeg var chokeret."

Den unge kvinde insisterede dog på, at hendes prank ikke var noget særligt, og det førte til, at de to søstre diskuterede, indtil bruden forlod stedet.

"Om morgenen vågnede jeg op med tonsvis af notifikationer fra mine familiemedlemmer, der sagde, at jeg er et r**hul for at gøre det," skriver hun.

"Men jeg føler, ​​at alle bare overreagerede. Det var i sandhed bare en joke... så er jeg et r**hul?"

Kvinden delte sandsynligvis sin historie, fordi hun håbede på, at der var nogen, der ville støtte hende. De fleste svarede hende dog, at de ikke mente, at der var sjovt.

"Nogle steder, hvis nogen gør indsigelse under ceremonien, er du forpligtet til at stoppe og undersøge det, selvom det er en joke. Nogle steder vil de ikke engang fortsætte ceremonien den dag. Du kunne bogstaveligt talt have ødelagt hele brylluppet," skrev en person.

"Den eneste måde, en brud vil finde det sjovt på, er, hvis du protesterer under øvelsen. Ikke selve brylluppet," lød det fra en anden.

Anbefalet til dig