Kvinde søger gode råd: Er det mistænkeligt, at hendes kæreste havde dette i sin kuffert?

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hun leder med lys og lygte efter et svar, der giver mening.

Mest læste i dag

En kvinde, hvis kæreste skulle afsted med sine venner samt veninder til Mexico, besluttede at medbringe en ret så bizar ting i sin kuffert.

Kvinden, som hedder Janice, blev med ét forvirret og har siden bedt internetmasserne til råds.

Således skriver Janice ud til sine X-følgere, at hendes kæreste var fræk nok til at høre hende, hvorvidt det ville være i orden, hvis han tog kondomer med på sin ferie, fordi en "kammerat havde bedt ham om det".

"Jeg satte min kæreste af i lufthavnen, fordi han skal til Mexico med sine venner og veninder. Men hvorfor spurgte han mig da han tog af sted i morges, om det ville være i orden, hvis han tog kondomer med, idet hans mandlige ven havde spurgt, om han kunne tage nogle med? Det hele virkede så off."

Internettet gik mildest talt amok, da Janices opslag har fået mere end 8,7 millioner visninger.

Ikke overraskende var størstedelen af kommentarfeltet overbevist om, at hendes kæreste havde gang i noget skummelt.

"Hans ven kunne have fået sine egne kondomer. Han spørger mere eller mindre, om du er okay med at han muligvis er dig utro."

"Han spurgte udelukkende for at dække over det. Så når han kommer retur, så finder du en tom æske kondomer."

Mange mennesker kunne ikke forstå, hvorfor den pågældende ven ikke bare ville købe sine egne kondomer. Mens nogle mente, at kæresten blot havde stillet spørgsmålet for at mindske mistanken.

I kommentarfeltet er flere faktisk så rasende, at de har sammenkokset en hævnaktion.

"Tag på en pigetur og læg kondomer i din kuffert. Og hvis/når han spørger, hvorfor du har dem, så fortæl ham, at en af dine veninder er single og klar til at mingle, og at hun ikke havde 10 dollars ekstra til at købe nogle! ".

Til sidst konfronterede Janice sin partner med problemet og delte et screenshot af deres samtale frem og tilbage.

"Jeg har tjekket, at man kan købe dem [kondomer] i Mexico. Hvis du vil gøre noget, må du hellere sikre dig, at det er det værd. Jeg kan slet ikke lide de luskede vibes."

Og med ét var rykkede kæresten fra offensiv til en defensiv spillestil.

"Jeg spurgte dig flere gange af en grund, så det ikke ville være et problem, Janice. Hvorfor ventede du igen med at gøre det, indtil vi var separeret?

"Jeg troede, at jeg traf den rigtige beslutning ved at tale med dig om det, men næste gang vil jeg bare sørge for at være bedre til ikke at få dig til at sætte spørgsmålstegn ved mine handlinger og holde mig selv ude af den position."

Uanset hvad, så skal Janices kæreste formentlig krybe til korset, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at blive gode venner igen!

Anbefalet til dig