Kvinde med overraskende afsløring: Er trilling, men er fire år yngre end sine søstre

Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at hun faktisk er trilling, selvom hun er fire år yngre end sine søstre.

Mest læste i dag

Shelby, der på det sociale medie TikTok går under navnet @maximumstrengthpepto, har forklaret i en video til sine følgere, hvordan hun kan være trilling, selvom der er flere års forskel på hende og hendes søstre.

Hun fortæller i videoen, at det hele startede tilbage i 90'erne, hvor hendes mor startede i IVF-behandling.

Selvom hendes mor valgte at bruge nogle af embryonerne på det tidspunkt, hvilket betød, at hun fødte Shelbys 32-årige søstre Courtney og Becca, forblev halvdelen af ​​embryonerne frosne.

En række år senere besluttede Shelbys forældre at forsøge at få endnu et barn, på trods af, at læger advarede dem om, at succesraterne var lave, da embryonerne havde været frosset så længe.

Utroligt nok endte Shelby med at blive født, selvom der var en lav sandsynlighed for, at det ville ske.

"Lægen fortalte min mor, at det aldrig ville virke, fordi de var frosset alt for længe, ​​men det endte med at blive mig. Jeg er et mirakel," siger Shelby i videoen.

Så teknisk set er Shelby og hendes søstre Becca og Courtney trillinger, fordi de blev undfanget på samme tid.

Til trods for, at de teknisk set er blevet undfanget på samme tidspunkt, er Shelby dog først blevet født fire år senere.

IVF er en populær teknik, der bruges til at hjælpe kvinder, der har fertilitetsproblemer med at blive gravide.

"Under IVF fjernes et æg fra kvindens æggestokke og befrugtes med sæd i et laboratorium. Det befrugtede æg, kaldet et embryo, returneres derefter til kvindens livmoder for at vokse og udvikle sig."

"Det kan udføres ved hjælp af dine æg og din partners sæd, eller æg og sæd fra donorer," beskrives det af det britiske sundhedsvæsen.

Anbefalet til dig