Kvinde modtager brev fra bedstemor, der har været død i to år: Så opdager hun den specielle årsag

22/11/22 18:09

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
For to år siden mistede hun sin bedstemor, men for nylig dukkede der pludselig et mystisk brev op.

Jen Hamilton fik sig noget af en overraskelse, da hun pludselig fik et brev fra sin bedstemor. Det skyldes naturligvis, at hun har været død i over to år.

Da hun var meget overrasket over at modtage brevet, valgte hun at optage en video, da det blev åbnet.

Videoen har hun efterfølgende delt på det sociale medie TikTok. Her kan man se, at der inde i brevet gemmer sig et billede af hendes bedstemor og bedstefar, der også er død.

Derudover er der også blevet vedlagt 250 dollars, hvilket er svarende til omtrent 1.800 danske kroner. Det skriver The Sun.

I videoen fortæller Jen, at der var 'intet brev, ingen kontekst, intet'. Derfor var hun slet ikke klar over, hvor det stammede fra.

Desuden kunne hun se, at den check hun havde modtaget på 250 dollars var dateret til den 14. november i år, men at brevet først blev sendt til hende den 16. november.

På brevet kunne hun også se hendes 'bedstemors klistermærke til brevpapir med adressen, hvor hun boede, da hun levede'.

"Min mor havde ingen anelse om, hvad der foregik, men hun kunne genkende håndskriften på brevet," siger Jen i en anden video, hun har delt på TikTok.

"Og min søster fik et identisk brev med nøjagtig de samme ting indeni. Her manglede der også kontekst."

"Jeg var på arbejde og fik en besked fra min kusine Heather. Og Heather skrev: 'Jeg var lige så forvirret som dig, fordi jeg fik nøjagtig den samme pakke'."

"En af mine tanter og onkler - min mor har mange, mange søskende - havde solgt min bedstemors bil. Og vi vidste det ikke - vi forventede overhovedet ikke noget udbytte fra det, men de delte beløbet i 18 dele."

"Denne jul ser jeg frem til at bruge pengene på en måde, som min bedstemor ville have ønsket mig."

I kommentarfeltet er der flere personer, der roser Jens onkel og tante for, at de ikke blot valgte at beholde pengene selv, men derimod delte dem med resten af familien.

"At din tante og onkel gør det, fortæller noget om dem. Det er sjældent, at familier ikke er egoistiske efter deres kæres bortgang. Det har i hvert fald været min oplevelse. Hvilken vidunderlig familie, det her må være! Hvor betænksomt," lød det fra en bruger.

"Afsenderen kunne godt have inkluderet et kort brev, der forklarer om bilsalget. Men du løste i det mindste mysteriet," skrev en anden.