Kvinde parkerede på handicapplads og modtog chokerende besked: Så gjorde hun det utænkelige

Foto: Facebook
Hendes respons har rystet hele internettet.

Mest læste i dag

En 35-årig mor fra Melbourne i Australien stod overfor sit livs største tilbageslag, da hun fik diagnosen multipel sklerose. 

Hendes daglige kamp mod sygdommen har ført til en række symptomer, hvor nogle dage er normale, mens de fleste dage præges af ekstrem udmattelse, følelsesløshed, synsproblemer og sløret tale.

For at lette hendes liv tildelte de australske myndigheder hende tilladelse til at parkere på handicap-pladser rundt omkring i landet. 

Desværre har den store hjælp også ført til misforståelser og fordomme fra andre. 

En dag, hvor moren, Justine, var taget med sin datter med til det lokale indkøbscenter, havde hun parkeret på en handicapplads, hvorefter hun sammen med sin datter var gået ind for at handle, skriver Bored Daddy.

Da hun kom tilbage, lå der en chokerende seddel i ruden med ordene: "Har du glemt din kørestol???".

Det fik Justine til at reagere, fordi hun med det samme blev ramt af beskeden. På Facebook skrev hun følgende:

Til den person, der efterlod dette på min bil i sidste uge i Mitcham Shopping Center - jeg blev diagnosticeret med multipel sklerose, da jeg var 35. Ikke bare det, men den værste slags, der aldrig forsvinder og langsomt ødelægger mit liv. Mine børn har været nødt til at håndtere ting, som børn aldrig skulle beskæftige sig med, og al vores fremtid er for altid ændret. 

Den dag du så mig, havde jeg en god dag, jeg gik med min datter uden hjælp og havde en dejlig dag. Tak fordi du ødelagde det. Du fik mig til at føle, at folk kiggede på mig, præcis som jeg føler, når jeg ikke kan gå ordentligt. Jeg er træt af, at folk som dig selv misbruger mig på mine gode dage for at bruge en facilitet, jeg har ret til. 

Et handicap betyder ikke altid, at en person skal være bundet i kørestol, men det vil jeg en dag være heldigvis for dig. Lige nu er mit fokus at komme gående ind til min bedste vens bryllup næste september uden at få hjælp. Jeg bliver 42. Før du ødelægger en andens dag, husk på, at du ikke ved alt, og bare fordi du ikke kan se det, betyder det ikke, at en person ikke kæmper for at sætte den ene fod foran den anden.”

Anbefalet til dig