Kvinde satte sin baby til salg for 27.000 kroner: Ville have nye støvler

Foto: Facebook
En hjerteløs mor forsøgte at sælge sin nyfødte baby for i stedet at købe sig et par støvler.

Mest læste i dag

25-årige Luiza Gadzhieva blev anholdt i Moskva, Rusland, for at have forsøgt at sælge sin nyfødte baby på det sorte marked.

Hun havde således reklameret med at sælge sin datter, som hun søgte adoptivforældre til.

Luiza krævede omkring 27.000 kroner for sin datter.

Men Luiza, som i forvejen har tre andre børn, blev fanget i en stingoperation, hvor de retshåndhævende myndigheder udgav sig for at være købere.

Det kom frem, at Gadzhieva udelukkende havde gjort sig overvejelser om, hvilke støvler, hun ville købe, når hun havde solgt barnet. 

Luiza Gadzhieva blev arresteret på en café i byen.

Det skriver The Sun

Politiet var ikke de eneste, der var efter Luiza, da også Alternativa, der bekæmper slaveri, kontaktede kvinden og forsøgte at overtale hende til at sælge babyen, der blot var en uge gammel. 

"Vi forsøgte på alle mulige måder at forklare hende, at der ventede barnet dårlige og farlige forhold," kommer det fra gruppen, der udgav sig for at være potentielle købere.

"Vi advarede hende om, at barnet ville blive overgivet til sigøjnerne, men hun var ikke særlig interesseret i, hvad der ville ske med hendes datter." 

"Højdepunktet af kynisme var hendes korrespondance med sin søster, som vidste det hele, hvor barnets mor var diskuterede, hvilke støvler hun ville købe til sig selv efter at have solgt barnet."

Gadzhieva, der kommer fra Dagestan-regionen, havde ifølge Alternativa virket ubekymret for, at hendes barn kunne falde i hænderne på kriminelle.

"Det vides ikke, hvad der ville være sket med dette barn," siger en talsmand for gruppen.

Ud over støvler fortalte hun en potentiel køber, at hun også ønskede at bruge pengene som et indskud på et hus.

Det er blevet bekræftet, at hun under afhøringen erklærede sig skyldig og bleve sigtet. 

Barnet blev taget i pleje.

Anbefalet til dig