Kvinde shoppede og fandt håndskrevet seddel i bukselomme: Handler aldrig i butikken igen

Udland
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Det var sidste gang, hun satte sin fod i butikken.

Mest læste i dag

En ung kvinde, der er studerende, har ikke i sinde at sætte sine fødder i butikken ved navn New Look igen, efter hun gjorde en chokerende opdagelse.

Kvinden, Caitlin Salmon, havde i sinde at købe et par sorte bukser, men efter at have taget den af stativet for at prøve dem på, bemærkede hun en seddel i den ene lomme.

Det skriver The Mirror.

Sedlen var håndskrevet på vietnamesisk, og derfor fandt hun hurtigt Google Oversæt frem. På sedlen stod der: “Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre”.

“Jeg var så ked af det, da jeg først fandt det, fordi jeg kun havde Google Oversæt til at gå i gang, og det malede et billede af et meget desperat, forfærdeligt budskab”, udtalte hun efterfølgende og fortsatte:

“Jeg blev virkelig rørt over det, det er vanvittigt. Det fik alarmklokkerne til at ringe, fordi jeg er blevet undervist om, at den slags ting sker i mine forelæsninger. At finde sådan noget er usædvanligt.”

Efter episoden har set dagens lys, er der opstået splid om, hvorvidt det faktisk er de rigtige ord, der står på sedlen.

New Look har iværksat en undersøgelse og hævder nu, at der står: “Der er en sømfejl på venstre sidelomme”. 

Flere personer med vietnamesisk som modersmål var uenige om, hvad der stod på sedlen, og de blev enige om, at de ikke var i stand til at tyde det, hvorfor de stemplede det som volapyk.

Den unge kvindelige studerende har nu lovet aldrig at handle i butikken igen og påstår, at hun føler sig snydt af deres oversættelse af den bizarre seddel, efter at den blev stemplet som volapyk af ti personer, der har vietnamesisk som modersmål. 

En medarbejder ved Vietnam Trade Office hævdede, at sedlen var uudsigelig på grund af manglende accenter.

Anbefalet til dig