Kvinde tabte 90 kilo ved hjælp af 5 simple ændringer: I dag er uigenkendelig

08/12/22 10:19

Thea M. Andersen

Foto: Privat
En 32-årig kvinde tabte sig hele 90 kilo ved hjælp af fem simple livsstilsændringer, som har gjort at hun ligner en helt anden.

Fedme er et stigende sundhedsproblem. Ikke blot i Danmark men faktisk i hele verden.

I år fyldte Stacy Blair 32 år, men for nogle år siden var det ikke sikkert, at hun ville leve så længe, ​​på grund af helbredsproblemer relateret til overvægt. Da hun var 28 år, vejede hun 150 kilo.

Det blev dog også hendes vendepunkt. For da vægten ramte de 150 kilo, besluttede hun sig for at lave drastiske ændringer i den måde, hun levede sit liv på, skriver InspireMore ifølge Dagens.dk.

Og de ændringer, som hjalp hende med at tabe de mange kilo, valgte hun at dele på sociale medier for at inspirere andre.

Sådan tabte Stacy 90 kilo

  1. Find din motivation. I årevis havde Stacy forsøgt at tabe sig, kun for at tage det på igen lige så hurtigt. Ændringen skete først, da hun fokuserede på, at hun var nødt til at tabe sig af helbredsmæssige årsager. Hvis hun ville leve et langt liv, måtte hun tage affære.

  2. Hold styr på hvad du spiser. Stacy talte sine kalorier, så hun vidste at hun ikke spiste for meget.

  3. Fokuser primært på ernæring. Sund og nærende mad er nødvendig for at opnå et godt helbred.

  4. Tilbered måltider og undgå fastfood. Det er ikke nemt at finde noget sundt og nærende på farten. Tilbered maden derhjemme og planlæg godt.

  5. En ketogen diæt anbefales ifølge Stacy. Men hun præciserer samtidig, at det vigtigste er at lave en forandring, der kan blive varig, og som man kan leve med.