Kvinde tager billede af fremmed familie: Få dage senere modtager hun hjerteskærende sms-besked

Af: Thea Andersen

|

08/12/2023

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Få dage senere modtager hun en hjerteskærendebesked besked fra et ukendt nummer.

Mest læste i dag

I 2017 fik Joyce Rijnhart bekræftet, at venlighed aldrig går af mode.

Efter at have købt en is til sig selv og sit barnebarn, lagde hun mærke til en familie ude foran isbutikken, der også sad og fik en frossen dessert.

Pludselig greb en følelse hende, og hun besluttede at forevige øjeblikket ved at tage et billede af dem, som hun senere delte på Facebook, skriver Newsner.

"Den 8. juni var jeg på Rita's Italian Ice med mit barnebarn Blake for at forkæle ham efter hans tennistime. Da vi var på vej ud, så jeg en skøn familie sidde på en af bænkene og nyde en is. Noget fik mig til at spørge dem, om jeg måtte tage et billede af dem...," skrev hun til billedet.

Joyce sendte også billedet til familien, før de gik hvert til sit. Dette virkede som en almindelig og hjertevarm udveksling. Ikke desto mindre skulle det vise sig at have en uventet og betydningsfuld indvirkning.

Få dage senere, mens Joyce sad på en terrasse, modtog hun en sms fra et ukendt nummer. Beskeden lød som følger:

"Kære frue, du tog et billede af os foran isbaren den 8. juni. Min kone døde i går, og dette er det sidste billede, vi har sammen som familie [...] Tak fra bunden af mit hjerte."

Foto: Facebook

Joyce delte yderligere, at hun havde udvekslet beskeder med manden og fået at vide, at hans kone var gået bort efter et år med sygdom.

"Mit hjerte er knust for denne søde familie, som jeg ikke engang kender, og den enorme gave, der blev efterladt til dem, fordi jeg handlede på mine impulser den dag," sagde Joyce.

Anbefalet til dig