Kvinde tjekker udsigten fra hotelværelset: Få sekunder efter falder hun sammen af grin

04/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Privat
Vent til du ser billedet af kvindens udsigt.

Mest læste i dag

Et besøg i den skotske hovedstad havde skruet forventningerne i vejret for Catherine Round og hendes veninde Jane. 

De havde glædet sig til at nyde en betagende udsigt fra deres hotelværelse på Princes Street Premier Inn, men det, de oplevede, efterlod dem i hysterisk latter i stedet.

Det skriver Daily Star.

Mens de fleste ville forvente at beundre byens gotiske arkitektur og travle gader fra deres vindue, var virkeligheden en anden. 

“Vi var i Edinburgh for at se The Killers-koncerten, og vi havde reserveret et værelse med udsigt. Da vi ankom, var vinduet dækket af en matfilm”, udtalte Catherine.

Denne uventede udsigt, eller mangel på samme, kom som en overraskelse for Catherine og Jane. 

Men i stedet for at lade skuffelsen overskygge deres ophold besluttede de at dele deres morsomme udsigt i en Facebook-gruppe ved navn 'Udsigt fra dit vindue'. 

Her fik ‘udsigten’ mange positive reaktioner og massevis af likes.

“En person var nysgerrig nok til at skrabe en lille del af filmen væk, så vi kunne se, hvad der var bagved”, lød det videre fra Catherine ifølge Daily Star.

De to venner fandt dog ikke noget spektakulært bag filmen. I stedet blev deres udsigt afsløret som blot en samling grå metalgeneratorer.

På trods af den uventede ‘udsigt’ nød de stadig deres ophold på hotellet og koncerten. 

Catherine bemærkede med et smil: “Jeg vil sige, at værelset var fantastisk, på trods af 'udsigten'.” Udsigten kan du nyde på billedet herunder.

Foto: Facebook

Anbefalet til dig